Szerintetek létezik olyan szereplők, osztályközösség mint a Szent Johanna Gimiben?
Figyelt kérdés
Néha azt kívánom, bárcsak nekünk is ilyen lenne az osztály. Igaz mi 36-an vagyunk, a többségük lány, akik nagyon klikkesednek. De létezik ilyen hogy ennyire összerázódik egy osztály?2012. júl. 6. 14:37
1/14 anonim válasza:
nem. Klikkek mindenhol vannak.
A SZJG-sek talán azért ennyire összetartóak, mert kevesen vannak.
Mi is 36an vagyunk, soha nem lesz összetartás :D
2/14 anonim válasza:
sehol. az csak egy köynv, elég valszerűtlen
3/14 anonim válasza:
Ez azért nem igaz, utolsó kommentelő. Nálunk pl. szinte egyáltalán nincs klikkesedés, legalábbis nem nagyobb mértékben, mint az SzJG-ben. Átlag 30-an vagyunk, plusz-mínusz néhány. Mindenki elvan mindenkivel. Vannak, akik jobban kedvelik egymást, de senki nem ellenségeskedik senkivel. Lehet, hogy ez azért van, mert specmat-infó tagosok vagyunk, tehát elég elvont érdeklődésű társaság. De van ilyen.
4/14 anonim válasza:
Nagyon nálunk sem volt klikk. Úgy összességében megvolt az összetartás az osztályunkban. Huszonnyolcan voltunk. Egy-két kilógó emberke volt, de ők is megtalálták a helyüket az osztályközösségben.
5/14 anonim válasza:
mi 10-en vagyunk, és NÉHÁNY halyzetben nagyon összetartóak vagyunk. Pl. a puskázásnál :) Szóval szerinten ritka de létezik olyan osztály :)
6/14 Réka SZJ válasza:
ismerősöm osztályába 13 vannak
7/14 anonim válasza:
Van nagyon összetartó osztály. Az én volt osztályomban-most megyek középbe-is rengeteg klikk volt. Pl.: Dámák, balhésok, viszonylag normálisak, különcök és csak 19-en voltunk. De, ha valakinek bármi gondja volt, akkor mindenki ment segíteni a másiknak. Együtt írtuk a dolgozatokat és ilyenek.
8/14 Tar Éva válasza:
Mi is 12en vagyunk egy osztályban és a mi osztályunkban is 3 lány van köztük vagyok én is és sokszor ha kell mi is nagyon összetartóak vagyunk ha nem is pont ugyanolyan az osztályunk azért sok helyzetben nagyon hasonló
9/14 anonim válasza:
sztem magánsulikban megtörténhet :)
10/14 bobi1999 válasza:
Az az igazság hogy mi az osztályba 14.en vagyunk!de van egy srác aki nekem is tetszik és én totálisan bele tudom élni reni szerepébe !Nekem is meg van a saját cortezem!ugyan ugy vagyok mint reni amikor cortez a közelébe van én is jo ideje várom hogy összejöjjünk!!!És szerintem létezik itt vagyok én is meg az aki tetszik nekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!