Nektek mi tetszett a legjobban a Harry Potter-sorozatban?
Figyelt kérdés
Most nem mint rész, hanem mint Rowling által kitalált dolgok, betegségek, jelenetek, személyek, lények-igazából bármi. Nekem az amikor a Szent Mungóban voltak és a táblára ki voltak írva, hogy melyik emeleten milyen betegeket ápolnak. Az eltűnési viszketegségen majdnem kinyúltam!:D XD Hát ez nagyon jó! És ti?2012. júl. 3. 12:45
11/16 sanyika01995 válasza:
A Szükség szobája, a Roxfort mint épület, a varázspálca, a hasznos varázslatok
12/16 anonim válasza:
Nekem a sírós részek. MIkor Piton meghalt, és mondta Harrynek, hogy nézzen rá, a szent mungóban Neville anyukája és a csokipapírok, herceg meséje, ja és amikor Harry rájött, hogy mik a halál erklyéi. Az nagyon izgalmas volt. És ahogy leírta Fred halálát.
13/16 anonim válasza:
Tárgyak:
- láthatatlanná tévő köpeny
- Tekergők Térképe
- varázslósakk
Lények:
- thesztrál
- dementor
- Aragog - bár utálom a pókokat
Varázslatok:
- patrónus-bűbáj a legjobb
- Disaudio :D
- Imperio - néha kimondottan jó lenne másokat befolyásolni
Szereplők:
- Sirius, Remus, James az aranyhármas :)
- Voldi, Bella, Piton a másik
- Luna, Ginny, és Neville a maga hatalmas jellemfejlődésével
- szereplők közül talán Tonks, aki annyira nem bejövős, de nem tudom megmagyarázni, miért - talán, mert kidolgozatlan a jelleme, olyan semleges, nem tudok együtt érezni vele
Helyszínek:
- Odú
- Roxfort
- Tiltott Rengeteg
- Szükség Szobája
De úgy az egész világ tetszik, és Tekergők (Peter kiv.) mindörökké
14/16 anonim válasza:
Jajj, nekem még az, amikor Draco Hisztis Myrtle-nek beszél a gondjairól.
15/16 anonim válasza:
Harry
James
Sirius
Kviddics
Fred és George
Piton
Lily
16/16 netti.:)) válasza:
Úúú minden.De pl nagyon tetszik a Mágiaügyi Minisztériumban a különböző részlegek,emeletek.A dementorok nagyon durvák,a varázslatok rohadtjók,a varázspálca alapanyagai,pl:sárkány szívizomhúr[megáll az ész,ja és a bájitalok,na meg a merengő és a kedvencem partónus bűbáj.De egyébként úgy ahogy van imádom az egészet!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!