Harry Potter kérdés (Voldemort)?
Voldemortnak miért nincsen orra?
Hogy férkőzhetett Mógus professzorba?
Miért ölte meg az apját és nagyszüleit?
Voldemort miért alakította ki a halálfalókat olyan korán a Roxfortban?
Szerintem ezekre a kérdésekre még a sorozat rendezője/rendezői se tudnának válaszolni, sőt lehet még a könyv írója se...
De szerintem így lehet:
Voldemortnak miért nincsen orra?
Mert ő a "főgonosz" azaz a a film negatív főhőse és a negatív szereplők általában különböznek a többi (átlagos vagy pozitív) szereplőtől, mint belső, mint külső tulajdonságaikban.
Hogy férkőzhetett Mógus professzorba?
Lehet, hogy Mógussal is olyasmi történt mint Harry-val és kapcsolatba tudott lépni Voldemorttal. Így Voldemort meggyőzhette vagy megzsarolta Mógust, hogy ha magába engedi (Mógus Voldemortot) akkor Voldemort vissza tud térni, vagy legalább meg tudja ölni Harry-t és ezért Mógus nagy "ajándékot" kap.
Miért ölte meg az apját és nagyszüleit?
Ezt a kérdést nem igazán értem.... Arra gondolsz, hogy Voldemort azaz Tom Denem megölte a családját???
Voldemort miért alakította ki a halálfalókat olyan korán a Roxfortban?
Nem tudom, te hogy vagy vele,de ha valami nagy dolog előtt állsz akkor te is a lehető leggyorsabban el akarsz érni arra a pontra, ahol már "neked jó".... Lehet, hogy ezzel ő is így volt és a türelmetlensége vezette ehhez a lépéshez.
Remélem segítettem!
szivesen!
de amit írtam azt "józan parsztésszel" írtam nehogy valami diplomamunkába vagy szakdolgozatba beleírd! :D
Az eredeti teste megsemmisül mikor megpróbálja megölni Harryt
mikor új testet varázsol az már frankesten szerű félig kígyó test
Mikor már nincs teste a lelke kis darabja lebeg a földön mint valami szellem így képes állatokat és embereket is megszállni.
Az apja feleségét és fiát öli meg mert mindig is szégyellte a mugli származását
és ezzel a gyilkossággal hasítja meg először a lelkét.
A suliban még csak 1 népszerű diák akit körberajonganak a diáktársak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!