Tényleg nincs egyetlen olyan fiú sem, aki Twilight rajongó lenne?
Én olvastam az első három könyvet ill. láttam a 3 filmet.
Igazából annyira nem fogott meg, de ha Meyer mondjuk az 1. és 3. könyv történetével foglalkozik és jobban kifejti, még érdekes is lehetett volna (gonosz vámpírok, természetfeletti háború). Persze, tudom, hogy ez egy romantikus tiniregény, szóval nem rajongod érte. De nem a romantikus, nyálas részek miatt, hanem a karakterek kib*szott irritálóak, főleg a történetet mesélő Bella.
Tégy rá magasról, hány fiú rajong érte vagy éppen mennyi köp rá. Vállalod, hogy neked tetszett (kan létedre), és slusszpassz. S legfőképp ne tégy fel ilyen önigazolást váró kérdéseket, minthogy csak neked van-e ízlésficamod?
Nem a szomszéd kölykének hallgatsz zenét, nézel filmeket vagy éppen olvasol. Az ízlés az élet egyetlen területe, ahol nem hogy megengedett, de kötelező az önzés (nem a másokra erőltetése, de ez már egy másik kérdés).
Ezt a nem legkedvesebben megfogalmazott érvelést végiggondolva pedig, rájössz, hogy nincs is olyan fogalom, hogy ízlésficam.
Tehát ne meséld be magadnak, hogy veled valami baj van, mert ez tetszik vagy az. Ha valami megfogott benne, oké. Tán azért mert tényleg jó, tán azért mert még fiatal vagy, keveset olvastál, és nincs nagy összehasonlítási alapod másokkal (másoknak meg van, s ezért nem fogta meg őket), tök mindegy is. Élvezd.
Amúgy meg hasonló okokból, mert ilyen kérdéseket fel kell egyáltalán tenni (mert az Alkonyat most népszerűsége miatt pont a cikizendő listára is felkerült), a legtöbb srác tán szintúgy nem vállalja véleményét - pedig hidd el, vagytok még. Én egy harmincas fickót is ismerek, aki - olvasottsága ellenére - ezeket is bírja. Lehet csak mint kikapcsolódás, s nem mint világmegváltó irodalom, de legalább valaki, aki a férfiak táborát erősíti:)
Hasonló téma a Barátok közt, senki nem nézi, de mindenki látta. Nézettsége az egekben. Na most, szerinted csak nők nézik... Jobbára, mint ahogy a valóság show-ra, és tehetségkutatókra is ők szavaznak főleg - legalábbis a felmérések ezt mutatják. Ők talán inkább rajongó típusok.
De azért belőlünk, férfiakból sem szorultak ám ki az érzések. Engem is ríkatott már meg romantikus film (ok, nem a Twilight), s eszembe sem jutott, hogy valami baj lenne az ízlésemmel. Vagy legalábbis hamar elhessegettem magamtól a gondolatot:D
Fiatalon meg néztem azt a francia tiniszerelmes sorozatot: Hélene és a fiúk... és?
Meg még van egy-két "nyálas" cím a tarsolyomban (most megrohantak az emlékek:D), na bumm!
Erről ennyit!:)
Szerintem biztos van, nincs vele baj, ha valakinek tetszik, függetlenül nemtől vagy kortól. Én is olvastam a könyveket, a filmeket nem láttam, eleinte nem volt olyan rossz, viszont a végére nagyon, ehm, nem is részletezném. Van benne néhány jó karakter, történet, viszont Bellát nagyon utálom.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!