Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány akivel randevúm lesz nagy "Twilight" rajongó! Mit kell tudnom erről az egészről úgy nagy vonalakban? 18F
van benn egy helyes fiú az pattinszon, az egy vámpír.
Összejön egy csajjal akit bellának hívnak. De a bellára hajt közben egy medvedisznóember vagy mi...
9 44
Nem szoktam filmeket nézni mivel inkább helyette írom a regényem vagy rajzolgatok, valamint a hobbijaimmal foglalatoskodom! Egyébként a volt barátnőmmel viszont néztünk közösen filmet
Második 9 44
Tehát akkor a főszereplő pasas és egy csaj szerelméről szól az egész, amiben szerelmük útjába a vámpírság áll? Akkor ez amolyan romantikus sztori
Ha egy pasi felkészülne a kedvencemből (mind1, hogy film, könyv, zene vagy hobbi) örülnék neki, de annak nem ha úgy készül, hogy nem érdekli. Az megint más ha fingja sincs az egészről és felajánlja, hogy nézzük, hallgassuk, csináljuk ezt és ezt közösen, mert kíváncsi. Ez volt a párommal is. Inkább hagyta hadd én mondjam el. És érdekelte az én hobbim (ami igazából a szakmám, mert fazekas vagyok, de csak itthon tudom csinálgatni). Szerintem ez célravezetőbb.
:-)
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!