Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány akivel randevúm lesz nagy "Twilight" rajongó! Mit kell tudnom erről az egészről úgy nagy vonalakban? 18F
9 53
Igazad van! ^^ Majd meg fogom kérni hogy mesélje is el mi ez az egész "Twilight" dolog, mert jó beszédtéma lenne a randin! Utána meg jöhetne az én kedvenc érdeklődési köreim! A Star Warssal is így voltam többnyire az előző lánynál! Valamennyire tudtam a dolgot de annyira azért mégsem mivel nem vagyok egy filmes, szóval ott is azt volt hogy ö számolt be kérésemre a mindenféle "jedikről" meg "birodalomról"! XD
Az a lényege, hogy a főszereplő egy csaj, ő Bella. Találkozik egy sráccal, ő Edward, akiről kiderül, hogy vámpír, a vámpírok meg ugye meg szokták harapni az embereket, akik akkor szintén vámpírrá változnak (meg azt hiszem egyik másik emebrt is eszik) De Edward "jó vámpír" tehát ő meg a családja önuralmat gyakorolnak, és nem támadnak emberekre. De minél közelebb van Edward Bellához, minél inkább vonzódik hozzá annál inkább érez vágyat arra, hogy megtámadja. Aztén a sztori lényege, hogy szerelmesek lesznek egymásba. Hogy még izgalmasabb legyen a történet a képbe kerül még egy csávó, ő Jacob, aki Bella legjobb barátja, de szerelmes a lányba. Ő egyébként ember, de farkassá tud változni. Több részen keresztül nem volt biztos, hogy melyik férfit választja Bella, mert mindketten fontosak a számára, de igazán, szerelemmel Edwardot szereti, Jacobot meg csak barátként.
Lényegében ennyi, egyébként izgalmas is, amellett, hogy végülis egy love sztori. Lehet tényleg érdemes lenne megnézned, lehet hogy tetszene neked is. :)
Én is lennék a helyébe...
Ha esetleg nem jönne össze a dolog, most mondom, én a Harry Potter könyveket szeretem nagyon :DDD ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!