Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A lány akivel randevúm lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lány akivel randevúm lesz nagy "Twilight" rajongó! Mit kell tudnom erről az egészről úgy nagy vonalakban? 18F

Figyelt kérdés
Lesz randevúm egy olyan lánnyal aki hatalmas Twilight rajongó (még nem volt barátja) s szerintem nem ártana felkészülnöm egy picit ebből az egészből, hagy legyen boldog hogy tudok valamit a kedvencéről! El tudnátok magyarázni az alap dolgokat erről a film drámáról? Mar volt barátnőm egy évig, szóval nem tapasztalatlanul ugrok neki az egésznek, akkor is előnyömre vált hogy olyanról (is) beszélgettünk amit meg ö szeretett! (Star Wars)
2011. aug. 24. 09:40
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

9 53

Igazad van! ^^ Majd meg fogom kérni hogy mesélje is el mi ez az egész "Twilight" dolog, mert jó beszédtéma lenne a randin! Utána meg jöhetne az én kedvenc érdeklődési köreim! A Star Warssal is így voltam többnyire az előző lánynál! Valamennyire tudtam a dolgot de annyira azért mégsem mivel nem vagyok egy filmes, szóval ott is azt volt hogy ö számolt be kérésemre a mindenféle "jedikről" meg "birodalomról"! XD

2011. aug. 24. 10:01
 12/18 anonim ***** válasza:
a lényeg, hogy ki kell szívnotok egymás vérét...a film egy nagy löttyedék
2011. aug. 24. 10:34
 13/18 anonim ***** válasza:

Az a lényege, hogy a főszereplő egy csaj, ő Bella. Találkozik egy sráccal, ő Edward, akiről kiderül, hogy vámpír, a vámpírok meg ugye meg szokták harapni az embereket, akik akkor szintén vámpírrá változnak (meg azt hiszem egyik másik emebrt is eszik) De Edward "jó vámpír" tehát ő meg a családja önuralmat gyakorolnak, és nem támadnak emberekre. De minél közelebb van Edward Bellához, minél inkább vonzódik hozzá annál inkább érez vágyat arra, hogy megtámadja. Aztén a sztori lényege, hogy szerelmesek lesznek egymásba. Hogy még izgalmasabb legyen a történet a képbe kerül még egy csávó, ő Jacob, aki Bella legjobb barátja, de szerelmes a lányba. Ő egyébként ember, de farkassá tud változni. Több részen keresztül nem volt biztos, hogy melyik férfit választja Bella, mert mindketten fontosak a számára, de igazán, szerelemmel Edwardot szereti, Jacobot meg csak barátként.

Lényegében ennyi, egyébként izgalmas is, amellett, hogy végülis egy love sztori. Lehet tényleg érdemes lenne megnézned, lehet hogy tetszene neked is. :)

2011. aug. 24. 10:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Nézzétek meg együtt, a csaj odáig lesz tőle, ha tényleg akkora fan
2011. aug. 24. 11:47
 15/18 A kérdező kommentje:
MEGNÉZTEM a filmet most! ^^ Az első részt! Szóval most mar bőven tudok infót erről az egészről! Igaz, néhol olyan jókat nevettem hogy abba kellett hagynom, pl amikor az anyukával dumál a srácokról ö meg gyorsan rákérdez hogy védekeznek e? XD Vagy a vámpír baseball! XD És még sorolhatnám, de egyébként volt amik tetszettek! Köszönöm szépen a válaszokat! És igen, hatalmas fan, mert még a könyveket is kiolvasta! ^^
2011. aug. 24. 12:27
 16/18 anonim ***** válasza:
Úristen olyan aranyos vagy :))) Mármint, hogy a csaj kedvéért mindezt meg minden :D
2011. aug. 24. 12:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Jaja, tényleg nagyon aranyos vagy. :) Nagyon érdekelhet ez a lány. :) Lennék a helyében. (:
2011. aug. 24. 12:53
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is lennék a helyébe...

Ha esetleg nem jönne össze a dolog, most mondom, én a Harry Potter könyveket szeretem nagyon :DDD ;)

2011. aug. 24. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!