Szerintetek érdemes folytatni ezt a történetet?
Figyelt kérdés
Elkezdtem fölpakolni a megírt részeket egy blogra: [link] , de szükségem lenne pár külső nézőpontú olvasóra, hogy a véleményetek alapján dönthessek a folytatásról2012. jún. 30. 18:23
11/11 anonim válasza:
En is szeretnek hozzaszolni. Szerintem jol irsz bar nem ertem teljesen az egesz lenyeget. Tudod en irtam egy sztorit. Az a helyzet, hogy meg soha eletemben nem olvastam egy konyvet sem, de ugy ahogy megirtam. Veled szemben en nem tudok irni de aki eddig olvasta (baratok) 90%-a elegge jonak talalta es azt tanacsoltak olvassak par konyvet es irjam meg egy konyv formajaban. De szeretnem kikerni en is masok velemenyet is. Ha tudsz segiteni akkor irjal egy privat uzit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!