Szerintetek érdemes folytatni ezt a történetet?
Néhol pontatlan. Pl. a 8.-ban van egy rész, ahol leírod hogy xy ezt csinálja xy pedig azt és a két név ugyan az. Illetve van hogy egy mondaton belül az elején egyes szám harmadikban írsz, a végére viszont már egyes szám elsőben. Ezek ahogy nézem csak figyelmetlenségi hibák, amik attól vannak, hogy beleéled magad abba amit írsz és már nem is figyeled a szavakat, csak a történetet látod magad előtt, ami nem baj, mert így lesz jó, de utólag olvasd át párszor és nem lesz gond :)
Csak így tovább :P
nekem nagyon tetszik, remélem mihamarabb befejezed. :)
azt hittem, hogy megint lesz valaki aki nagyot képzel magáról, és meg van róla győződve, hogy milyen jól ír, közbe meg egy rakat gyász az egész. DE NEM! Elkezdtem olvasni az első fejezetet, és nem tudtam "letenni", rögtön folytattam a 8.-ig. Ja és csatlakoznék a harmadik hozzászólóhoz!^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!