Ajanlanatok valami jo konyveket?
Figyelt kérdés
16 eves vagyok. Valami izgalmas,rejtelyes konyvet szeretnek olvasni. Lehet romantikus is. Szeretem Nicholas Sparks konyveit.2012. jún. 27. 11:33
1/5 anonim válasza:
Nagy szeretettel ajánlom neked Leiner Laura Szent Johanna Gimi c. sorozat könyvet. nagyon nagyon imádom!! aki elkezdi olvasni az is megszereti. de ajánlom még Becca Fitzpatrick-nak a Csitt Csitt c. sorozatát. Most olvastam és nem tudtam le tenni. rögön megvettem a 2. rézét
2/5 anonim válasza:
Én még ajánlanám neked Cassandra Clare- A végzet ereklyéi trilógiát, és Sarah Dessen - Tökéletes c. könyvét. :)
3/5 anonim válasza:
Twilight +részei
Evernight +részi,
Evermore +részei
Sebastian Fitzek - Terápia,
Lauren Kate - Fallen +részei
Suzanne Selfors - Mentsük meg Júliát!
Csitt, Csitt + részei
Sarah Dessen - Figyelj rám!
Frédérique Deghelt - Valaki másnak az élete
!SZUROVECZ KITTI - GYÉMÁNTFIÚ +részei
!SZUROVECZ KITII - FÉNYEMBEREK +részei
Ja... és el nem felejtsem! Ezekről a könyvekről találsz kritikát, és még több könyvet ezen az oldalon.:) [link]
4/5 anonim válasza:
Leiner Laura: A Szent Johanna Gimi!!!! Romantikus, vicces és nem lehet letenni!!!! :D Bátran ajánlom bárkinek! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!