Ajánlanátok valami nekem való könyvet?
Így kicsit nehéz ajánlani, hogy fiú vagy, de talán van mégis egy könyv, ami tetszhet az én eddig olvasott könyveim közül. Úgy gondolom, hogy Alexandre Dumas A három testőr c. könyve egyaránt ajánlott lányoknak és fiúknak is. Ha nem irtózol a történelemtől - sok történelmi motívum van a könyvben - akkor nyugodtan kezdd el olvasni!
Az elején még én is azt hittem, hogy unni fogom a könyvet, aztán viszont nagyon megtetszett :)
Nem tudom, neked mennyire fog bejönni, egy rövid kis könyv, én már sokszor elolvastam, és nagyon-nagyon szeretem!
Jack London - A vadon szava
Hát. Az első, ami eszembe jutott, az a Battle Royale. A maga 700 oldalával kicsit elrettentő elsőre, meg túl sok az elején benne a név, de én nem tudtam lerakni, két nap alatt kivégeztem.
A másik Az éhezők viadala. Tudom, lány főszereplő, meg romantika is van benne, meg annyira felkapott lett, hogy az emberek örömüket lelik benne, ha szidhatják, de egy próbát megér. A három könyvet egy-egy nap alatt olvastam ki.
A harmadikat én sem olvastam még, de nagyon szemezek vele. A címe Köddé váltak. Sokan mondják, mennyire akciódús, és maga a témája is eléggé izgatja a fantáziámat.
Eszembe jutott még egy, a Tiszták. Nemrég jelent meg, bár ezt sem olvastam, de mindenképp el akarom. Műfaja disztópia, mindenki szónokol róla, hogy mennyire durva és pörgős, hát én már nagyon kíváncsi vagyok =)
16/l
Csak a foci miatt jutott eszembe:
Nick Hornby: Fociláz
Egy csomó mindent sorolhatnék, ami talán érdekel, de egyet talán ismersz is:
Chuck Palahniuk: Harcosok klubja (Igen, ez az, ami alapján a film készült.)
Dan Brown-könyveivel kezdhetnéd talán
Darren Shan vámpír könyvei is jók
Stieg Larsson: Millenium-trilógia (A tetovált lány és folytatásai)
Tolkien: A gyűrűk ura
George R. R. Martin: A trónok harca
Bár ezek mind elég hosszúak, sőt folytatásos könyvek, letehetetlen olvasmányok voltak, és az utolsó kivételével olyan idősen olvastam, mint most vagy te.
Douglas Adams: Galaxis útikalauz stopposoknak
Eddig még csak filmben láttam, akkor nagyon tetszett,de elhatároztam,hogy most meg fogom szerezni könyvben.Addig is csak a film alapján ajánlom neked :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!