Milyen könyvet ajánlanátok?
Én is ajánlom, az időtlen szerelem sorozatot (Rubinvörös, Zafírkék és majd a Smaragdzöldet), de ki nem hagyhatod a The Hunger Gamest (Az éhezők viadala, 3 részes), és ajánlanék még egy vámpíros regénysorozatot (nem az idegesítő TW szerű vámpír saga), mégpedig a Vámpírakadémiát. Hat részes, nagyon jó könyvek, felettébb izgalmasak, lenyűgöző sorozat.
Ha esetleg nem csak kiadott könyveket szeretnél olvasni, akkor ajánlanék egy oldalt:
LanaSwan összes történetét a figyelmedbe ajánlom, de azért leírnám a sorozatát, ami a kritikák számán látható, hogy mennyire szuper.
Az első a Senkinek sem kellesz! (SSK)
2.: Szükségem van rád! (SzVR)
3.: Hazudd, hogy szeretsz! (HHSz - személyes kedvencem, a főszereplő pasiba bele vagyok zúgva)
4.: Azon a nyáron... (AANy)
Az első kötet, az SSK ki lett adva amúgy könyvben is, de sajnos már elfogyott, de a lényeg, hogy itt is olvasható! :)
Remélem, tudtam segíteni, és tetszenek az ajánlások! :) Kellemes időtöltést!
Szurovecz Kitti - Fényemberek
Meg Cabot - Neveletlen hercegnő
Lauren Kate - Fallen
B. M. Grapes - Jóslatok hálójában
Scott Westerfeld - Csúfok-trilógia <33
Szerintem is olvasd el az Éhezők viadalát.
A burok című könyv is baromi jó, és az Imádott Jenna Fox is.
mindegyiket érdemes elolvasni :)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!