Melyik a kedvenc részetek a Harry Potterben?
Figyelt kérdés
2012. jún. 25. 14:13
11/24 anonim válasza:
#10 hát igen de ez már igaz a hetesre is
meg én szerintem már az ötöst se értettem volna annyira filmben ha nem olvastam volna a könyvet :)
12/24 anonim válasza:
A harmadik és a hetedik. :) Előbbi szerintem azért tetszett annyira, mert nem Voldemort vagy a halálfalók megjelenése volt a fő attrakció, utóbbi pedig azért, mert rengeteg dologra derült fény, amit addig csak találgathattunk. ^^
13/24 A kérdező kommentje:
Én is egyetértek a #10 válaszolóval. Annyira jó mind, hogy egyszerűen nem lehet választani. Főleg a könyvek!
Köszönöm a válaszokat. Várom a többi véleményt! Remélem még van.
2012. júl. 1. 15:58
14/24 anonim válasza:
Én se bírok konkrétan választani, talán az 5., de semiképpen nem a 2.
A 2.-at azt könyvileg, filmileg meg játékilag se szeretem :S
15/24 anonim válasza:
igazából kihagytam a Félvér herceget
meg akkor már mondjuk a Főnix Rendjét is :)
16/24 anonim válasza:
nkm legjobban az 1,2,5 tetszett :) bár szintee mind megvan dvd-n de azért amiket leírtam azokat vagy 15ször láttam :D
17/24 anonim válasza:
7, 3, 5, 4, 6, 1, 2. Könyvben a sorrendem :)
20/24 anonim válasza:
Az 5. és a 6.(könyvben)
A 3.(filmben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!