Ugyanaz mint az első válaszolónál: 5,6,7:)
Az ötödik könyv a legjobb a három közül(véleményem szerint). Viszont filmben a 6 a kedvencem:)
4,5,6,7 :)
amúgy az 1,2 is jó
az Azkabani fogoly nekem annyira nem tetszett :/
könyvből és filmből is a Tűz serlege a kedvencem
könyvből utána 7,5,6
filmben utána 7 és 5
a Félvér Herceg filmben valahogy annyira nem tetszett
de amúgy az összes Harry Potter jó :D
4., H.P. és a Tűz Serlege!!!
Imádom, nem tudom miért, az a kedvencem.
Aztán a 3., 5.,2.,7.,6.,1.
Nekem a hatodik és a hetedik.
A 6.: ebben a könyvben nekem az a kedvenc részem, amikor H. és G összejönnek. ((: (jó, lehet, hogy most nyálasnak tűnök, de egyébként meg nem vagyok az, csak szeretem azt a részt)
A 7. pedig: a végső csata olyan jól van leírva, hogy többször is visszaolvastam. Az egész könyvet imádom, de szerintem ez a legjobb rész belőle. Izgalmas, és mégis egy kicsit félelmetes. Miközben olvastam, végig bennem volt az a félelem, hogy mi lesz, hogyha nem sikerül legyőzni V-t.
Könyvek közül egyértelműen a Főnix Rendje! Valahogy megfogott a hangulata, és hogy Harry többször van egyedül, jobban koncentrál a könyv a gondolataira, magányosabb stb...valahogy imádom az ilyen könyveket:)
Utána pedig a 7, talán mert az a legeseménydúsabb :)), viszont van benne nyugalmasabb rész is a közepén. No meg Harry ebben is kissé magányos (mivel Hermione és Ron kicsit "kizárják" néha)...meg...sok dolog van benne a barátságról :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!