Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik a kedvenc Harry Potter...

Melyik a kedvenc Harry Potter részetek és miért?

Figyelt kérdés

2012. márc. 19. 20:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
a3.nagyon jó
2014. jan. 2. 11:16
 12/14 anonim ***** válasza:
Harry Potter és az azkabani fogoly-Mert Siriust nagyon szeretem
2014. jan. 6. 20:07
 13/14 anonim válasza:

Nekem a 7. a kedvencem, abban is az, amikor belenéz a merengőbe, és kiderül az igazság. Az nagyon durva volt, mert én a Félvér Hercegben totál elhittem hogy Piton igazából gonosz, még annak ellenére is, hogy hallottam egy spoilert, amiben az volt, hogy ő jó. A roxforti csata is szupcsi, meg amikor meghal a Harry, bár az filmben annyira nincs jól megcsinálva. A végét mikor elolvastam, végigbőgtem egy éjszakát, mert nem akartam elhinni, hogy vége. De hiába, én már csak ilyen vagyok.

2. Filmben is és könyvben is a Tűz Serlege, imádom amikor Voldemort visszatér!!

3. Talán a Félvér Herceg, mert jó amikor fény derül a horcruxokra.

4. Titkok Kamrája, mert az a rész izgi amikor kiderül a dolog a Baziliskussal, meg amikor találkozik Denemmel és majdnem meghal. De a kedvenc részem egyértelműen a kviddicses, amikor eltöri a kezét, bár kár hogy a filmben nem teljesen úgy csinálták meg. Lochartot nagyon utáltam, teljesen kiakasztott.

5. Főnix Rendje, az annyira azért nem tetszett, mert nagyon hosszú volt, és a közepe kicsit uncsi is, de utána jó lett minden. Ami nagyon rossz, az az, hogy a filmből nagyon durván sok mindent kihagytak. Viszont nagyon bírom Siriust, ezért az 5. Umbridge-nél nagyon felhúztam magam.

6. Azkabani fogoly, az a baj, hogy a filmben csak a végén kapja meg a Tűzvillámot. Nem tudom, ez a rész valamiért nem fogott meg annyira, bár Lupint csípem. Kihagytak belőle pár jó kis kviddicses részt.

7. A Bölcsek Köve, attól még hogy a 7.,nagyon szuper. Szeretem a kviddicses részt, bár fájlalom hogy a második meccset a filmből kihagyták.

na, ez lett volna egy vérbeli Harry Potter-fan véleménye

2018. júl. 10. 18:51
 14/14 anonim válasza:
Nekem a 6. amikor a halálfalók elfoglalják a roxfortot.
2021. jún. 2. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!