12 éves lány vagyok tudnátok valami könyvet ajánlani?
Figyelt kérdés
A Szent Johanna Gimit már olvastam,és a Twilight Sagá-t is.
Várom a válaszokat, előre is köszi!:-)
2012. jún. 23. 17:38
1/7 anonim válasza:
Éhezők viadala - én most néztem meg filmben és éppen azon vagyok hogy megszerezzem a könyvet. Nekem nagyon tetszett
2/7 anonim válasza:
Ahogy látom szereted a több kötetes regényeket. Mindenképpen ajánlom, Cassandra Claretől a Végzet ereklyéi könyvsorozatot (Csontváros, Hamuváros, Üvegváros, ezeknek van még folytatása, csak ha érdekel), illetve több kötetesnek még Kristen Gier-től az Időtlen szerelem trilógiát (Rubinvörös, Zafírkék, Smaragdzöld)ajánlom. Egy kötetesnek pedig: Suzanne Selfors: Mentsük meg Júliát!, Polly Shulman: Rajongás, Alex Flinn: Beastly, Sarah Dessen: Tökéletes és sok Jacqueline Wilson regényt ajánlok.
3/7 anonim válasza:
Ha szereted a klasszikus könyveket akkor büszkeség és balítélet :D ha meg nem akkor akármelyik vöröspöttyös könyv :P
4/7 chrishu válasza:
Gyűrűk ura, Hobbit, Eragon, Húrin gyermekei
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!A vöröspöttyös könyveket nagyon szeretem!Majd válogatok!A kérdező!
2012. jún. 25. 11:53
6/7 anonim válasza:
Jane Eyre, Rémálom a vonaton, Az elfeledett kert, Piszkos Fred a kapitány, Csontbrigád és minden Rejtő könyv. 14/L
7/7 anonim válasza:
Alyson Noeltől minden könyv meg a Vámpírnaplók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!