Nem tudtok ajánlani valami jó könyvet? Szeretem a vámpiros, izgalmas könyveket, de nem vagyok alkonyatmániás : ) és nem szeretem a lányregényeket annyira. Am 14/lány
Anita Blake tényleg jó, de nekem csak a 9. részig tetszett, utána nagyon elk*rvul a csaj:S De az első pár rész egyszerűen imádom:D:D:D
Viszont ezek a könyvek nem vámpírosak, nem lányregények, de izgalmasak és szerintem nagyon jók:
Stephen King - Mobil és a Köd szerintem nagyon jó könyvek:) Egyébként ha vámpíros könyveket akarsz, menj rá erre az oldalra:
www.vampirkonyvek.co.cc
én is böngészek, bár nem találtam eddig olyat ami bejönne (az evermore is fönt van, de a tartalma, és a kommentek alapján elég tvájlájtos:D)
18/L
Az oldal amit az előző válaszoló ajánlott tényleg nagyon jó és is onnan szoktam tölteni.
Anita Blake-et is érdemes olvasni, én most tartok a 10.résznél és imádom. Nekem nagyon bejött az Éjszaka háza is.
Az oldalon bőséggel lehet válogatni :)
az evermorenak (szinte) semmi köze a ,,tvájlájt,,-hoz!
az egészen másról szól.
Tudom mert olvastam.Össze lehet keverni az Evernight-tal mert az TÉNYLEG nagyon vámpiros bár nekem attól még az is tetszett.Az evermore halhatatlanokról szól.de nincs benne vámpiros rész.Szerintem az egy nagyon jó könyv és ajánlom mindenki figyelmébe.
Én Darren Shan Vámpírkönyveit és Démonkönyveit szeretem.:)
Nem lányregény.Fiúregény.:D Van benne szerelem is,de nem az a fő téma.Ehhez képest a kedvenc íróm.:)
12.-én 12:05-ös.. Én most olvasom Darren Shan Rémségek cirkusza kötetének a 10.részét és egyszerűen imádom az egész sorozatot. Én először a filmet láttam és az mivel nagyon tetszett megkerestem a könyv változatát is. Nagyon izgalmas, részletes könyv. Az egyik kedvencem lett :)
Érdemes elolvasni. Én a telómra is ráraktam, így ha unatkozom első dolgom, hogy előveszem :D Csak dicsérni és ajánlani tudom ;) <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!