Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok könyvet ajánlani? 15/L

Tudnátok könyvet ajánlani? 15/L

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék könyvet olvasni. Kedvencem a Szent Johanna Gimi de már elolvastam az összes eddig megjelent kötetet.Próbálkoztam a Sztrogof Mihály című könyvvel, de nagyon nem kötötte le a figyelmemet. Szóval inkább valami mást olvasnék.Ja és annyit, hogy nincs pénzem könyvet venni (a Szent Johanna Gimit is kölcsönkapom mindig) tehát olyan könyv kellene ami valószínűleg könyvtárban is megvan. Ja és ilyen vámpírosat se szeretnék vagy Harry Pottert vagy ilyesmit és olvastam a Neveletlen hercegnő Naplóját de az se nagyon tetszett.Kérlek írjatok valamit .Előre is köszönöm. 15/L

Előre is köszönöm szépen.

2012. jún. 17. 11:55
 1/8 anonim ***** válasza:
Bocsi de te nem az a 15 éves lány vagy, aki párszor már feltette ezt a kérdést?
2012. jún. 17. 11:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Még csak egyszer tettem fel, de nem kaptam rá választ :(
2012. jún. 17. 12:05
 3/8 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__konyvek__3079650-t..

itt van egy kérdés, ha ez nem a tied, akkor hátha találsz pár könyvet a válaszok között, amiket szívesen elolvasnál :)

2012. jún. 17. 12:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Ez nem az enyém:) köszönöm szépen.
2012. jún. 17. 12:10
 5/8 anonim ***** válasza:
nincs mit, olyan jó érzés ha valakinek 15 évesen az olvasás beletartozik a szórakozás kategóriába! :) mostanában csak azt látom hogy a 14 évesek is a lábaikat tárogatják, fúú :@ az életkedvem is elmegy
2012. jún. 17. 12:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Darren Shan:

Kojaszan

Démonvilág (1. Démonmester, 2. Démontolvaj, 3. Vérfüred, 4. Áldozat, 5. Fenevad, 6. Végítélet, 7. Árny, 8. Farkassziget, 9. Suttogás, 10. A pokol hősei.)

Kicsit elvontnak hangzik, pedig valójában kalandos és kicsit horroros. ^^

Város trilógia: 1. Holtak vonulása, 2. A pokol pereme, 3. A kígyók városa

Ezek vastagabb könyvek, és sokkal sötétebb hangulatúak, elvileg felnőtteknek szánta (én 16 vagyok, és most olvastam, szóval emberfüggő XD). Inkább krimisebbek, mint horrorosak.

Brenna Yovanoff: Az elcserélt

Philip Pullman: Az úr sötét anyagai (másnéven: Az arany iránytű; 3 részes)

C. S. Lewis: Narnia Krónikái (a könyvek leírhatatlanul jobbak, mint a filmek)

Angie Saige: Szeptimusz (sorozat, s része jelent meg magyarul)(1. Mágia; 2. Repülés; 3. Medicina)

L. R. Stevenson: Dr. Jekyll és Mr. Hyde különös esete

Oscar Wilde: A Canterville-i kísértet; Lord Arthur Saville bűne

Steve Feasy: A szunnyadó vadállat ( folytatása: A fekete hold)

Daniel Keyes: Virágot Aljernonnak

Sebastian Fitzek: A terápia; Ámokjáték (nem összefüggők)

Charles Dickens: Karácsonyi ének

Leslie L. Lawrence: (rengeteg könyve van, néhányat felsorolok a kedvenceim közül) Halálkiáltók, A csöd, Lebegők, A láthatatlan kolostor, A vérfarkasok kastélyában, A vérfarkas éjszakája -->ennek folytatása: A vérfarkas visszatér; Az ördög fekete kalapja, Thumo; Hannahanna méhei; Nebet Het, a halottak úrnője; A keselyűk gyászzenéje; A megfojtott viking mocsara; A rodzsungok kolostora; A gonosz és a fekete hercegnő

Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg

Stephen King: Ragyogás; Az állattemető; Éjszakai műszak (novelláskötet)

2012. jún. 18. 11:10
 7/8 A kérdező kommentje:
úúú.. köszönöm szépen. Azt sem tudom melyikkel kezdjem :)
2012. jún. 18. 11:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Fekete István összes műve.

James F. Cooper: Nagy indiánkönyv

Katajev: Távolban egy fehér vitorla

Jules Verne regényei

Victor Hugo: A nyomorultak

Remarque: Három bajtárs

Dickens és Jack London regényei

2019. ápr. 30. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!