Tudtok ajánlani valami jó könyvet nyárra?
Figyelt kérdés
Valami olyanra gondolok ami valóságalapú, tehát semmiféle fantasy ne mondjatok.
Főleg romantikusra gondolok, de nem túl nyálasra.
(Pl. Nicholas Sparks: Menedék című könyve nagyon tetszett.
Előre is köszi!
2012. jún. 14. 14:08
2/9 anonim válasza:
Jane Austen: Büszkeség és Balítélet, Értelem és érzelem
Emily Bronte: Üvöltő szelek
Mary Higgins Clark: Halálos tánc - ez krimi, de romantikus is
4/9 rajcziz válasza:
Kort ugyan nem írtál, de ajánlom Stieg Larsson Millenium-trilógitár, ami ugyan krimi, de van benne szerelmi szál is.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. De krimit nem igazán szeretnék olvasni. Inkább valami kis kedves szerelmes történetet, tengerparttal meg minden... :)
Jöhetnek még válaszok!
2012. jún. 14. 18:11
6/9 anonim válasza:
Ó akkor nabokovot mégsem ajánlom. A könyv a pedofiliáról szól, de vulgáris értelemben. Egy pedofil önéletrajza. Szépirodalom. Meghökkentő, tragikus, néhol gyomorforgató, de mindenképp olyan könyv amit ha leteszel nem tudod hová tenni. Szemléletalakítónak mondanám. Ha egyszer nem könnyedre vágysz javaslom olvasd el.
7/9 anonim válasza:
bocs NEM VULGÁRIS értelemben akartam írni, előző voltam
8/9 anonim válasza:
Akkor én is ajánlom Simone Elkeles - Tökéletes kémia című könyvét :))
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de már találtam egy jót.
2012. jún. 15. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!