Romantikus, fantasy, vagy bármilyen klassz könyvet tudsz ajánlani?
Becca Fitzpatrick: Csitt, csitt & Crescendo
Cassandra Clare: Csontváros-sorozat
Cally Taylor: A mennyország várhat
Scott Westerfeld: Csúfok-trilógia
Szurovecz Kitti: Gyémántfiú & Fényemberek
Kristin Cashore: A garabonc & Zsarát
Lisa Jane Smith: Night World
Alex Flinn: A szörnyszívű
Meg Cabot, Kim Harrison, Michele Jaffe, Stephenie Meyer, Lauren Myracle: Pokoli báléjszakák
Polly Shulman: Rajongás
Bree DeSpain: The Dark Divine
Lauren Kate: Fallen & Torment
B. M. Grapes: Jóslatok hálójában
Kerstin Gier: Rubinvörös-trilógia
Libba Bray: Rettentő gyönyörűség-trilógia
Benina: Farkasok nemzetsége 1. – Megsebzett szabadság
Simone Elkeles: Tökéletes Kémia
George Orwell:Állatfarm
Libba Bray:Gemma Doyle triológia
Leiner Laura:Szent Johanna Gimi
...
Jane Austen: Büszkeség és balítélet, Értelem és érzelem
Emily Bronte: Üvöltő szelek
Én 12 évesen olvastam az Üvöltő szeleket, sajnos, már láttam előtte filmben, úgyhogy tudtam miről fog szólni, de még így is nagyon jó volt. Egyszerűen olyan megrázó és felkavaró, teljesen magával ragadja az embert.
A legérdekesebb az egészben, hogy Emily Bronte, a könyv írója, sosem ment férjhez, egy lelkész lánya volt és a két lánytestvérével élt, úgy tudom fiatalon halt meg, és leginkább csak álmodozott a szerelemről, de nem tudta átélni. Ennek ellenére, annyira hitelesen írja le a soha el nem múló, mindent felemésztő szerelmet, hogy az ember szinte el sem hiszi. :)
Szerintem mindenképpen vágj bele, de, mint az látszik, nem vagyok túl szubjektív ezzel kapcsolatban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!