Hány éves kortól lehet olvasni az Eclipse-t és a Breaking Dawnt?
Figyelt kérdés
Egyébként az újhol könyv hátulján is azt írja h " 16 éve felülieknek ajánljuk! " pedig nincs benne semmi extra, de láttam képeket h Bella terhes lessz...2009. júl. 4. 19:56
1/12 anonim válasza:
Hát én most olvasom a Breaking Dawn-t és valóban durvább, mint addig bármelyik, de nem gondolnám, hogy 16 alatt nem lehet elolvasni:)
2/12 A kérdező kommentje:
Oké, köszi ...
2009. júl. 6. 15:38
3/12 anonim válasza:
Hát én elolvastam már az összeset!És Ha történik is benne valami durva dolog szex stb.. Akkor azt az írónő olyan szinten kikerüli..épp hogy csak megemlíti.. Szóval sztem nyugodtan ellehet olvasni fiatalabbnak is..
4/12 A kérdező kommentje:
Aha köszi akkor már kérem is a könyvet :D
2009. júl. 7. 12:00
5/12 anonim válasza:
Hát én 13 éves vagyok! Mind a 4 könyvet elovastam MAGYARUL!!!! Semmi bajom. Vannak durvább részek. Pl.: Amikor Bella szül. Az eléggé durva. Sztem 12 évnél fiatalabb ne nagyon olvassa. Nem érti meg és azért egy negyedik ötödikes gyereknek durvább mint nekünk. Ráadásul ők pont abban a korban vannak amikor kezdik megérteni, hogy mi miért van.
6/12 anonim válasza:
Na neszopassál már. Bocsika. Csak ez azért nagyon nagy hülyeség!! szóval azért megnézném, hogy a kis 12 éves gyerekek miket néznek a tw-be stb..xD Na meg te sem vagy ám nagyobb náluk! Ugyan azon az értelmi szinten vagytok. (Most ezt nem sértésnek szántam.) Szóval bnőm is 1 évvel idősebb nálam, de amióta az eszemet tudom én sokkal érettebb vagyok nála.. szóval..xD nem kelett volna elszálnod a 13 éveddel..
Amúgy 2. válaszoló vagyok!
És nyugodtan le lehet pontozni! Úgyis nekem van igazam, nem érdekel!
7/12 A kérdező kommentje:
Huh... jó :D
2009. júl. 9. 21:15
8/12 anonim válasza:
16- tól ajánlják.
Én 12 vagyok de imádom! :D
9/12 A kérdező kommentje:
Nem az a kérdés h ki imádja ...
De egyépként oké már megvan h nincs benne semmi izé ...
2009. júl. 11. 22:11
10/12 anonim válasza:
16-tól de én 12 vok és már olvastam a Twilight-ot meg a New moon-t és most kezdtem az eclipse-t !és különben meg hol lehet letölteni a breaking dawn-t?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!