Tudtok nekem jó ifjúsági könyveket ajánlani?
Figyelt kérdés
Ajánlotok nekem jó ifjúsági könyveket?? Lehet komoly, izgalmas,vicces bármilyen Csak ne Harry pottert
Előre is köszi! 10/L
2012. jún. 12. 15:51
1/6 anonim válasza:
Jean Webster, Nyakigláb Apó (ez a nagy kedvenc).
De bármi jó szerintem Webstertől. Én a te korodban imádtam.
3/6 anonim válasza:
ja eszembe jutott még egy pár : Eragon, Szent Johanna gimi, Kétévi vakáció,Időcsavar. Nekem ezek a kedvenceim. Ha jut eszembe írok. U.I.:előző válaszoló voltam
4/6 anonim válasza:
Háát, én ilyen koromban a Vörös pöttyös könyveket imádtam, bár azokat már venni nem lehet, csak ha találsz, anyukádnak biztos volt pár darab, aztán a Trapitit Darvasi Lászlótól, vagy a Harisnyás Pippit... több most nem jut eszembe.. :)
5/6 A kérdező kommentje:
köszi a valaszokat!
Koldjetek meg letszi
2012. jún. 14. 07:35
6/6 anonim válasza:
Peter Freund Laura sorozata, A neveletlen hercegnő naplója összes része, az Időcsavarnak, amit az előttem szóló említett van több része is, de én a helyedben azzal még várnék 2-3 évet, mert vannak benne olyan dolgok, amiket én még 13 évesen se nagyon értettem, de egyébként zseniális könyv. Az Eragont és a folytatásait én is csak ajánlani tudom. Szabó Magda: Abigél című könyve nekem nagy kedvencem volt, Mezey Katalin: Luykak az osztálykönyvben című művét is szerettem, Szabó Magda: Mondják meg Zsófikának című könyve is remek. Ezenkívül én szerettem még Louis Sachar: Laura titkos társasága, David nem hagyja magát, Stanley a szerencse fia, Bogáti Péter: Az ágasvári csata, Erich Kastner: A két Lotti, Május 35, Emil és a detektívek. Ja igen és én nagyon szerettem akkoriban az indiánkönyveket, nem tudom mennyire jön be a téma, de J. F. Cooper: Vadölő, Az utolsó mohikán, Nyomkereső, Bőrharisnya, A préri. Most hirtelen ennyi jut eszembe, viszont ezek mind nagyon igényesek és ha akár a negyedét elolvasod a nyáron, az nagyon tuti lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!