Hol lehet ingyen letölteni ifjúsági könyveket pdf. Formátumban?
Figyelt kérdés
Manapság a könyvek először 1000, két hét múlva már 2000, megint csak két hét múlva 3000 forintra növekednek, csak úgy, maguktól. Van, hogy egy könyv, csak mert keményborítós, és szép a borítója, csili-vili, rózsaszín, többe kerülne, mint puha, snassz borítóval. Ha bemegyek a boltba, szerencsés esetben is csak 4-5 könyvet tudok venni 10 000 ft-ból, hogy mondjak egy példát. Erre keresek egy egyszerű megoldást: hogy azokat a könyveket, amelyeket szeretnék, de drágák, elolvashassam a gépen. Előre is köszönök minden hasznos információt! :)2011. ápr. 8. 13:40
1/5 anonim válasza:
nem kell kimagyarázni, sokan vagyunk így ezzel:D
De én mindig azt csinálom, hogy ha van egy drága könyv, előbb rákeresek vaterán. Sokszor szerencsém van (legutóbb például a nemrég megjelent Házirend c. könyvet sikerült lecsapnom 1700-ért, pedig újonnan 4000 HUF).
Meg libriben is igényelem törzsvásárlóit, hogy azért ha már egyszer megveszek egy könyvet, némi hasznom is legyen belőle:D
Na, de a kérdésre is válaszolva: a canadahun.com-on keresgélhetsz, de én általában google-ba ütöm be az adott könyv címét, mellé pedig, hogy ebook, pdf, word stb. Ha fent van valahol, így tuti kidobja. ha nincs akkor meg mindegy.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszy! :)
2011. ápr. 8. 19:25
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
előző vagyok:
az utolsó linket rosszul másoltam be, ez az: [link]
5/5 A kérdező kommentje:
Ha nem is segítettél volna, legalább válaszoltál, úgyh köszy
2011. ápr. 13. 21:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!