Milyen könyveket ajánlanátok egy 14 évesnek?
Darren Shan - Vámpír könyvek
Eszméletlen, jóval előbb íródott, mint a mostani a vámpíros sztorik, és sokkal jobb is náluk. Tényleg szívből ajánlom. Minden van benne, a másik sorozat, a démonos, na az viszont félelmetes, az első könyvet se olvastam el. A vámpír inasa az első rész, ajánlom!!! :)
Gondolom lány vagy, ugye?
Én is 14 vagyok és íme egy lista a kedvenc könyveimről:
Agatha Christie-10 kicsi néger: Ez elég ijesztő, de inkább izgalmas, semmiképp se hagyd ki!
Agatha Christie-Halál a Níluson (de a többi A.C. is)-Egy krimi romantikus szállal
Meg Cabot-Airhead: Szórakoztató és vicces történet
Meg Cabot- Neveletlen hercegnő naplója: Ha még nem olvastad... 10 éves korom óta a kedvencem
J.K. Rowling-Harry Potter: Valószínűleg már túl vagy rajt, de ha nem, akkor hajrá!
Leiner Laura-A szent Johanna gimi: Hétköznapi kamaszokról
P.C.&Kristin Cast-Az éjszaka háza: Vámpíros, de nem a csöpögős oldalról...
Evelyn Marsh-Afrodité sikolya: Romantikus orvosi krimi, de ha nem szereted a sok szálon futó eseményeket, akkor inkább hagyd ki
Ross Macdonald-A fúriák, Mozgó cél: Ha szereted a borongós hangulatú mégis igazán evvilági könyveket, akkor ne hagyd ki! (amúgy ezek is krimik)
Téboly (aranypöttyös): Sajnos nem tudom ki írta. Ez egy borzongós könyv, ahol a női főszereplővel mindenféle ilyesztő dolgok történnek, de a végén sikerül felülkerekednie rajtuk
Gárdonyi Géza-Egri csillagok: Jó tudom kötelező, de ha nem olvastad el valamiért, akkor mindenképp ajánlom
A kék lagúna (nem tudom az írót): Ez egy olyan könyv, ahol a két főszereplő egy kisfió és egy kislány egy lakatlan szigeten nőnek fel. Nyugis, romantikus és gyönyörű
Most így több nem jut eszembe, remélem tudsz válogatni! :)
Zoey görbe utakon (katherine applegate) - ez ilyen rejtélyes, romantikus cucc de nagyon jó.
Alaska nyomában (John Green) - szintén van benne dráma, piálás, parti, love.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!