Milyen könyveket ajánlanátok egy 14 évesnek?
Nem tudom te hogy vagy vele, de én imádom az orvosi krimiket. :D Úgyhogy az összes Martha Tailor könyvet ajánlom. Már vagy 17 könyvét elolvastam, de nem tudom abbahagyni, mert mindegyik olyan izgalmas. És sose az a vége amire te tippelsz. Másik dolog ami tetszett benne, hogy az egyik könyvnek nem happy end volt a vége. :)
15/L
Én is nagyon szeretem Darren Shan könyveit.
Elsőnek a vámpír könyveit olvastam (aminek első része nem a Vámpír inasa, hanem a Rémségek cirkusza), ez nagyon megtetszett, így most nyomozok Shan többi könyve után. A vámpír könyvek sorozat összesen 12 részből áll, én most olvasom a 11. részt, de eddig mind nagyon tetszett, csak ajánlani tudom.
Ma olvastam ki a Kojaszan című regényét. Nagyon tetszett, szerintem kicsit ijesztő, de csak annyira amennyire kell.
Még felkeltette az érdeklődésem Darren Shan: A vézna hóhér című könyve.
Nekem még Cirnelia Funkle: Tíntaszív (Bűvölet címen is fut) regénye ragadott magával. Kétszer olvastam, de egyetlen egy pillanatát sem untam. Csak az a baj, hogy a triológia két részét nem fordították magyarra. Attól még a történet magában is érthető, és befejezett, csak azért kiváncsi lennék a szereplők sorsára, ami a többi részben derül ki.
Én még Philip Pullman könyveit szeretem nagyon. Egyszer régen láttam Az arany iránytű című filmet, ami a kedvencem lett. Rá pár évre megtudtam, hogy létezik könyv is, így neki kezdtem a triológiának. Nagyon tetszett. Utánna a Rubin és füst című könyvébe futottam bele az Alexandrában 300 Ft-ra leakciózva, az Arany iránytűből kiindulva meg mertem venni. Jól is döntöttem, egyszerűen imádtam.
Nekem ezek a kedvenceim, meg még a Harry Potter, és a Narnia krónikái amiket biztos ismersz, így ki sem fejtem őket.
Remélem valamit tudtam segíteni.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!