Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok nekem olyan könyvet...

Tudnátok nekem olyan könyvet ajállani, ami olyan mint az szjg?

Figyelt kérdés
de ne olyan nagyon nyálas, meg lányos könyveket írjatok lécci :)
2012. máj. 25. 17:16
 1/10 anonim ***** válasza:
47%

Ajánlani tudom:

Meg Cabottól: A neveletlen hercegnő sorozat, A mediátor, Hogyan legyünk népszerűek?, Esküvő olasz módra (ez kicsit komolyabb, de szerintem jó)

Kerstin Gier: Rubinvörös, és a Zafírkék.

Nekem ezek nagyon tetszettek. Az szjg-t is olvastam, de szerintem ezek jobbak. Remélem segítettem.:)

2012. máj. 25. 19:05
 2/10 anonim ***** válasza:

Ritka az olyan könyv mint az szjg és nem nyálas.

Én 11 éves vagyok olvastam az összes szjg-t most a Gyűrűk Urát olvasom. Ajánlom még a Félhold farmot ugyan úgy egy lány farm életéről szól. ( ha szereted a lovakat csak akkor)

Sally Lockhart sorozat, három részes az arany iránytű szerzőjétől. A címek a 3 könyvnek: rubin és füst, árny északon, tigris a kútban.

Most jut az eszembe, több része is van csak magyarul nem tudom hogy megjelent-e! Ez egy árva lány kalandos története.

2012. máj. 25. 19:07
 3/10 anonim ***** válasza:
2. Vagyok. A neveletlen hercegnő kicsit nyálas de mind1. Ph.
2012. máj. 25. 19:09
 4/10 anonim ***** válasza:

A neveletlen hercegnő lehet hogy nyálas, de ezt a stílust közelíti meg. Napló ez is. De ebben az rosszabb, hogy folyton leírja, hogy most a wcben meg hol ír, és ettől olyan, mint aki belebolondult a naplójába, és szó szerint leírja a párbeszédeket, meg mikor ment wc-re, stb..

Ajánlom: IDE KATTINTS (ez egy kicsit nyomasztóbb mert a csaj vmit nagyon elbaltáz, meg a legjobb barátnője is "szelektíven gyűjtendő, de jó a vége)

2012. máj. 26. 20:45
 5/10 anonim ***** válasza:
4. légyszives eltudod küldeni a linket mert csak leírtad hogy ide kattins. :)
2012. máj. 27. 11:54
 6/10 anonim ***** válasza:
én ajánlom a szökevényt habár az nemnagyon hasonlít az szjg-re
2012. máj. 27. 11:56
 7/10 A kérdező kommentje:

a 2. kommentelőnek írom, h én nem az szjg-re mondtam h nyálas, hanem arra h ne olyat írjatok

am köszii mindenkinek aki válaszolt :)

2012. máj. 27. 12:31
 8/10 anonim válasza:
Meg Cabot: Egy igazi amerikai lány
2012. máj. 27. 17:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Az IDE KATTINTS az egy könyv címe. Nem pedig link. Én olvastam a szjg-t és az IDE KATTINTS-ot is. mindkettő nagyon tetszik. Az utóbbi egy 13 éves lányról szól, aki most ment át egy hatosztályos gimnáziumba és belezúgott agy osztálytársába. Szerintem jó, ajánlom mindenkinek!!!
2012. jún. 13. 17:02
 10/10 anonim válasza:
Ajánlani tudnám az "Első csók" első második és harmadik kötetét.Ez nem abban hasonlít a szent johanna gimire ,hogy egy lánynak a naplója. (5.rész)a második részben a téma:a lány(Lily) találkozik egy sráccal (Rafe) de neki már van barátnője (Paige),ezért a lány kitalál magának egy kamu pasit hogy féltékennyé tegye a srácot... az első része egy nagy félreértésen alapozott... a harmadik részében kutyák is kapnak szerepet de ettől még az emberekről (fiatalokról)szól de ha valaki nem szereti a kutyákat nem neki ajánlom... :) Tulajdonképpen abban hasonlítanak ezek a könyvek a szent johanna gimi részeire ,mert ezek is a mai fiatalokról szólnak, illetve félreértéseikről,döntéseikről,hibáikról.Ezeken kívül:barátságról,szerelemről és csalódásról. Ha ezt a könyvet választod garantálom hogy nem fogod megbánni!:)Remélem tetszeni fog! Egyéb info.: mindegyik könyvet valaki más írta: első kötet :Rawchel Hawthorne,alcím:Bizalom játék második kötet : Stephie Davies,alcím:Szerelem több szólamra harmadik kötet : Jenny Collins,alcím:Szeretni kutyulásig Megvásárolhatók:Alexandra és Libri könyvesboltokban
2012. aug. 11. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!