Szerintetek írhatok hasonló témájú könyveket?
Itt egy kis részlet:
"Minden olyan kopár volt...
Mindenhol ugyan az. Az épületek romokban hevernek, és egymáson tornyosuló, csontvékony emberi testek szanaszét szórva az egész kiettlen vidéken. Valószínűleg a város szélén lehettem, mert egy templom állt nem messze tőlem. Észre sem vettem, hogy a földön fekszem, szakadt ruhában. Véres kezeimet magam elé tartva vettem észre, hogy nem az én vérem, pedig senki sem volt a közelemben. Mindenem égett, a fájdalomtól, mégis az elém tárult látványhoz képest semmisnek tekinthetők voltak. Szinte a semmiből elém került egy férfi, aki az orra alatt egy kis bajuszt viselt, rövidre vágott, hátrafésült haja volt: Katonazöld egyenruháján egy furcsa jel volt. Olyan volt, mint egy plusz jel, de a végei hegyesen elgörbültek. Ismerős...már láttam. Emlékszem! Az egyik haldokló ember mondta, hogy ez a nácik jele és, hogy a neve horogkereszt.
-Zsidó vagy?- kérdezte, olyan mély gyűlölet és gúny volta hangjában, hogy meg is ilyedtem.
Nem.- feleltem félelemmel
-Cigány vagy?-kérdezte hasonlóan.
-Nem válaszoltam szintén.
Ekkor elmosolyodott és felém nyújtotta a kezét:
-Gyere velem és megalkotjuk az új világot, ahol csakis a mi fajtánknak lesz joga élni."
Ennyi. Kommenteket lécci:)
Miért nem tetszik?
Bocs majd csak, később tudom küldeni a privit, most tanulnom kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!