Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudtok hasonló, elgondolkodtat...

Tudtok hasonló, elgondolkodtató könyveket? (többi lent)

Figyelt kérdés

Olyan könyveket keresek, amin ha kiolvastam, még órákig tudok gondolkodni, valami nagy hatású történetre gondolok.

például Derílium, Mielőtt elmegyek, Emlékek őre, akár még a Hetek szövetsége is. aki olvasta valamelyiket, érti mire gondolok:)

ja és egy kikötés: ne legyen ilyen vámpíros divatkönyv.

előre is köszönöm:)

2012. máj. 5. 20:42
 1/5 Rékcsi ***** válasza:

én amin sokat gondolkodtam az például A kőszívű ember fiai (tudom hogy kötelező olvasmány de én imádtam), Büszkeség és balítélet, A Kék kastély ( ez egy nagyon szép könyv az egyik kedvencem)

Remélem segítettem, jó olvasást :)

2012. máj. 6. 13:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Engem Daniel Keyes: Virágot Algernonnak című könyve fogott meg ennyire, valamint Sebastian Fitzek: A terápia.
2012. máj. 6. 13:39
 3/5 anonim ***** válasza:
A Légy jó mindhalálig nekm pont ilyen volt, szerettem, aztán elolvastam másodjára is(elsőre nem volt rám ekkoira hatással), után fél órával azon kaptam magam hogy bőgök és hogyy az jár a fejemben
2012. máj. 7. 08:19
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!:)mindjárt utánnuk is nézek:D

a kőszívű ember fiait, és a légy jó mindhalálig-ot már olvastam, igaz, mint kötelező, és pont azért nem nagyon fogtak meg. de lehet, h újra elolvasom őket, így pár év elteltével. változik az ember:)

ha esetleg van még ötlet, várom((:

2012. máj. 11. 19:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Antoine de Saint-Exupéry: A kis herceg
2012. máj. 12. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!