Valaki tud hasonló filmet mint a Requiem egy álomért vagy valami elgondolkodtató filmet?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 8. 18:03
1/17 anonim válasza:
Félelem és reszketés Las Vegasban
2/17 anonim válasza:
Ha már Requiem egy álomért, akkor tegnap néztem meg a Mr. Nobody-t, abban is Jared Leto a főszereplő :)
Amellett elgondolkodtató is, már miután leesett a lényege :)
3/17 anonim válasza:
Élve eltemetve -Nagyon jó film, hasonló emberi csődöt mutat be és a emberre gyakorolt hatása is hasonló mint a Reqviem egy álomért-ban.
4/17 Motorman válasza:
"A jövő kezdete" kicsit pozitívabb végkicsengésű!
5/17 GoobeMaster válasza:
Donnie Darko, Nyisd ki a szemed (amerikai feldolgozás: Vanília égbolt), Memento, Pillangó Effektus, Equilibrium, V mint Vérbosszú
6/17 anonim válasza:
Lélegzet... az egyik legjobb film amit láttam... nekem nagyon tetszett
7/17 anonim válasza:
Blow - Johnny Depp egyszeruen fantasztikus benne :-) asszem "Betepve" a magyar cime
10/17 anonim válasza:
A gépész,Tökéletes trükk,Egy csodálatos elme(más kategóriák,de elgondolkodtatóak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!