Meg szoktad figyelni, mit olvasnak mások a vonaton, buszon, villamoson, várótermekben?
Én is mindenkinél megnézem :DD
Mondjuk, rám is csúnyán néznek, de sebaj :D
Én is meg szoktam nézni. Nekem nem igazán ad ötletet, én még nem gondoltam arra, h elolvassak vmit az alapján, h másnál láttam, de az illetőről ad egy képet az, h mit olvas, ez vall az egyéniségére. Másképp fogok hozzáállni ahhoz, aki mondjuk Nők lapját olvas, regényt, egyetemi jegyzetet v Bibliát. Ill. képet szerezhetek arról, h mi érdekli az embereket.
Egyszer egy gyermektelennek kinéző, 40 körüli pár egy ilyen cikket olvasott: "Impotens a férjem?"... xDDD
Rám még nem néztek csúnyán emiatt. De nem is érteném, mert sztem ez természetes kíváncsiság. Am meg most mi abban olyan nagy titok? (kivéve persze, ha ennyire gázakat olvas, mint az előbb említett)
Én nem szoktam olvasni, nekem vhogy az nincs benne, h arra a 20 percre elővegyek vmit, inkább elgondolkozok. Max. ha vmiből nagyon 1. órában írunk és nagyon nem tanultam rá este, de egyéb könyvet sztem még soha nem vettem elő. De én hagynám, h belenézzen, ha vkinek kocsányon lógna a szeme.
Am az a baj, h általában pont a borítóját nem látod, ha kihajtja, ami a legfontosabb lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!