Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Jó könyvek lányoknak?

Jó könyvek lányoknak?

Figyelt kérdés
Az SzJG sorozatot imádtam, bár egy kicsit túl szemérmes. Jelenlegi kedvencem a Tökéletes kémia és ilyesmi könyvek érdekelnének. A fantasy könyvekért nem vagyok oda, csak ha tényleg nagyon jó. előre is köszi.xo:)

2012. máj. 12. 16:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én se vagyok oda a fantasy könyvekért. Aztán elolvastam egy könyvet. A címe Csitt, csitt. Vannak benne angyalok. Nézz utána. 350 oldal kb., de 2 nap alatt simán kiolvastam. Könnyen lehet vele haladni, jó a nyelvezete, izgi, van benne egy pici romantika :))
2013. aug. 9. 14:02
 12/12 anonim ***** válasza:

Meg Cabot könyvei? Edelstein trilógia? Ezt Kerstin Gier írta, és nem igazán fantasy, bár van benne olyan dolog, ami egyébként nincs, de se szörnyek, se varázslók, se kardos kaszabolás, ellenben romantika, tánc, bálok, ruhák és középiskola.

Tényleg nagyon jó fantasy: Erin Morgenstern: Éjszakai Cirkusz. Bár ez meg átmenet a fantasy és a mágikus realizmus között.

Ajánlom még Jostein Gaarder: A narancsos lány című könyvét.

És Jerry Spinelli: Stargirl című könyvét.

2013. aug. 10. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!