Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Jó könyvek lányoknak?

Jó könyvek lányoknak?

Figyelt kérdés
Az SzJG sorozatot imádtam, bár egy kicsit túl szemérmes. Jelenlegi kedvencem a Tökéletes kémia és ilyesmi könyvek érdekelnének. A fantasy könyvekért nem vagyok oda, csak ha tényleg nagyon jó. előre is köszi.xo:)

2012. máj. 12. 16:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Sarah Dessen könyvei, Rose Woods könyvek. Amúgy Sarah Dessen könyveit a Könyvmolyképző kiadó adta ki, akiké a Vörös Pöttyös, Ugyebár a Tökéletes kémia is VP-s. :)

Nekem is az nagy kedvencem. De ha jól szét nézel a Vörös Pöttyösök között, találsz nem fantasy könyvet is. Pl.: Árnyékvilág-Spirit Bliss

Üdv.: Egy megszállott VP rajongó :)

2012. máj. 12. 20:54
 2/12 anonim ***** válasza:
Kertész Erzsébet és Thury Zsuzsa könyvei. Kicsit régiek, de nagyon jó könyvek.
2012. máj. 12. 22:40
 3/12 A kérdező kommentje:
köszi:)most olvasom Sarah Dessen Figyelj rám!-ját és nagyon tetszik:D a VP könyvek közül még csak párat olvastam de mindegyiket imádtam, majd ott is szétnézek:)
2012. máj. 12. 23:02
 4/12 anonim ***** válasza:

A Vp könyvek közül nekem a lány és a farkas és az Evernight-sorozat tetszett a legjobban.(AZ Evernight igaz, fantasy, de nekem nagyon bejött, pedig én se vagyok oda az ilyesmikért)

A VP-k közül ne olvas a Tizenhárom okom volt c. könyvet, mert rossz(depressziós az egélsz, nincs benne párbeszéd éd unalmas)

2012. máj. 13. 08:03
 5/12 anonim ***** válasza:
olvastad már az SzJG-t? Mert ha nem, ajánlom :)
2012. máj. 13. 13:39
 6/12 anonim válasza:
Csak megerősíteni tudom az előttem szólóak véleményét,Vörös Pöttyös könyvek a legjobb választás :DD Ezenkívül Meg Cabot könyvek is jók és Fejős Éva könyvei is :))
2012. máj. 13. 16:02
 7/12 Rékcsi ***** válasza:
én a csíkos könyveket ajánlom
2012. máj. 13. 17:01
 8/12 anonim ***** válasza:
A Fejős Éva könyvek merénylet a kultúra ellen. Olvass csíkos könyveket, a Móra Kiadó gondozásában találod meg azokat!
2012. máj. 13. 19:48
 9/12 anonim ***** válasza:
Csontváros nagyon jó
2012. máj. 17. 17:08
 10/12 anonim ***** válasza:

Nemtudom hány éves vagy de nekem nagyon tetszett Sarah Mlynowski : Hálózsák és hókuszpókusz c. könyve nyáron kellemes laza olvasmány ráadadásul táborozásról és szerelemről szól. 13 éves vagyok

Ja és jók még a Neveletlen hercegnő könyvek, meg Rebecca Stead : Mire eljutsz hozzám c. könyve nagyon jó volt :)

2012. jún. 3. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!