Jó könyvek lányoknak?
Sarah Dessen könyvei, Rose Woods könyvek. Amúgy Sarah Dessen könyveit a Könyvmolyképző kiadó adta ki, akiké a Vörös Pöttyös, Ugyebár a Tökéletes kémia is VP-s. :)
Nekem is az nagy kedvencem. De ha jól szét nézel a Vörös Pöttyösök között, találsz nem fantasy könyvet is. Pl.: Árnyékvilág-Spirit Bliss
Üdv.: Egy megszállott VP rajongó :)
A Vp könyvek közül nekem a lány és a farkas és az Evernight-sorozat tetszett a legjobban.(AZ Evernight igaz, fantasy, de nekem nagyon bejött, pedig én se vagyok oda az ilyesmikért)
A VP-k közül ne olvas a Tizenhárom okom volt c. könyvet, mert rossz(depressziós az egélsz, nincs benne párbeszéd éd unalmas)
Nemtudom hány éves vagy de nekem nagyon tetszett Sarah Mlynowski : Hálózsák és hókuszpókusz c. könyve nyáron kellemes laza olvasmány ráadadásul táborozásról és szerelemről szól. 13 éves vagyok
Ja és jók még a Neveletlen hercegnő könyvek, meg Rebecca Stead : Mire eljutsz hozzám c. könyve nagyon jó volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!