Hogy jönnek sorba Darren Shan könyvei? (De csak a Grubbs Gradyról szoló könyvek)
Sziasztok!
A kérdés adott. Még azonban annyit hozzá fűznék, hogy eredetileg sorba jövő könyvei, ügye nem sorba jönnek. (Jól megfogalmaztam) Azért mert pl. a első könyve Grubbs Gradyról szól, de a másik a Démontolvaj, az már nem. De a harmadik megint arról szól. És arra lennék kíváncsi, hogy sorba, hogy jönnek. Ennyit tudok, hogy : 1.-Démonmester 2.-Vérfüred. Tovább??? Előre is köszi a válaszokat.
Ez eléggé bonyolult megfogalmazni. A sorozatot nem véletlen írták olyan sorrendben, ahogy írták. Az 1. kötet szól Grubbsról, utána a 3. 5. 6., de ha mindenképpen összevissza akarsz haladni, akkor is a 3. után térj vissza a másodikhoz, majd a negyedikhez, mert ha ezeket kihagyod, az ötödik utáni könyveket, már nem fogod tudni annyira élvezni. Amúgy a narrációk:
1. Grubbs
2. Kernel
3. Grubbs
4. Bec
5. Grubbs
6. Grubbs
7. Bec
8. Grubbs
9. Kernel
10. Grubbs
De ismétlem. Nem túl jó ötlet össze vissza haladni, mert nem véletlen vannak olyan sorrendbe leírva, ahogy vannak, és hidd el a Démontolvaj is kapcsolódni fog a történethez!
Nehogy össze-vissza olvasd, mert semmit sem fogsz érteni belőle,és össze is fogsz zavarodni.
SPOILER!!!!!!!
Pl. van egy rész, azt hiszem az Árny, de nem biztos, ahol úgy kezdődik a dolog, hogy Beranabus-ról vannak dolgok E/3-ban, aztűn meg Bec a 21.században E/1-ben...szóval, olvasd sorban úgy, ahogy megjelentek és ahogy az író gondolta.
Egyébként, a világ legjobb könyvsorozata:)
Én a harmadik kötettel kezdtem és az első 6 részt teljesen össze-vissza olvastam, mégis tökéletesen értettem. Nekem is a Grubbsról szóló könyvek tetszenek a legjobban, sorban pedig:
1.Démonmester (1)
2.Vérfüred (3)
3.Fenevad (5)
4.Végítélet (6)
5.Farkassziget (8)
6.A pokol hősei (10).
A könyvek címei mellé zárójelbe azt írtam oda, hogy a sorozatnak pontosan hányadik kötetei.
Remélem megfelelő választ adtam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!