Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogy jönnek sorba Darren Shan...

Hogy jönnek sorba Darren Shan könyvei? (De csak a Grubbs Gradyról szoló könyvek)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A kérdés adott. Még azonban annyit hozzá fűznék, hogy eredetileg sorba jövő könyvei, ügye nem sorba jönnek. (Jól megfogalmaztam) Azért mert pl. a első könyve Grubbs Gradyról szól, de a másik a Démontolvaj, az már nem. De a harmadik megint arról szól. És arra lennék kíváncsi, hogy sorba, hogy jönnek. Ennyit tudok, hogy : 1.-Démonmester 2.-Vérfüred. Tovább??? Előre is köszi a válaszokat.

2012. máj. 8. 17:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez eléggé bonyolult megfogalmazni. A sorozatot nem véletlen írták olyan sorrendben, ahogy írták. Az 1. kötet szól Grubbsról, utána a 3. 5. 6., de ha mindenképpen összevissza akarsz haladni, akkor is a 3. után térj vissza a másodikhoz, majd a negyedikhez, mert ha ezeket kihagyod, az ötödik utáni könyveket, már nem fogod tudni annyira élvezni. Amúgy a narrációk:

1. Grubbs

2. Kernel

3. Grubbs

4. Bec

5. Grubbs

6. Grubbs

7. Bec

8. Grubbs

9. Kernel

10. Grubbs

De ismétlem. Nem túl jó ötlet össze vissza haladni, mert nem véletlen vannak olyan sorrendbe leírva, ahogy vannak, és hidd el a Démontolvaj is kapcsolódni fog a történethez!

2012. máj. 8. 17:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Szóval akkor kapcsolódik a Démontolvaj is Grubbs Gradyhoz? Olvastad már őket? Mert Én azt hittem, hogy teljesen külön történet a kettő. De ha ezek szerint nem, akkor sorban haladok. Bár a másodikat kihagytam, és Démonmester utána egyből vérfüredet vettem meg.
2012. máj. 8. 18:10
 3/9 A kérdező kommentje:
Vagyis akkor hiába van össze vissza, az összes könyv kapcsolódik egymáshoz.
2012. máj. 8. 18:15
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
A Démonvilág sorozat végére Grubbs , Kernel és Bec története teljesen összefonódik szóval szerintem ne olvasd össze-vissza, mert nem fogod érteni. Én már végigolvastam a sorozatot :).
2012. máj. 8. 18:18
 5/9 A kérdező kommentje:
Rendben. És köszi a válaszokat. Ezt nem tudtam, de így már okés. Kösz a felvilágosítást. :)
2012. máj. 8. 18:20
 6/9 anonim ***** válasza:
55%

Nehogy össze-vissza olvasd, mert semmit sem fogsz érteni belőle,és össze is fogsz zavarodni.

SPOILER!!!!!!!

Pl. van egy rész, azt hiszem az Árny, de nem biztos, ahol úgy kezdődik a dolog, hogy Beranabus-ról vannak dolgok E/3-ban, aztűn meg Bec a 21.században E/1-ben...szóval, olvasd sorban úgy, ahogy megjelentek és ahogy az író gondolta.

Egyébként, a világ legjobb könyvsorozata:)

2012. máj. 9. 13:41
 7/9 A kérdező kommentje:
Így van. Eddig csak ezt a két könyvet olvastam el, de nagyon tetszenek. Kösz, hogy jelölted a spoliert. :)
2012. máj. 9. 14:45
 8/9 anonim ***** válasza:
6%

Én a harmadik kötettel kezdtem és az első 6 részt teljesen össze-vissza olvastam, mégis tökéletesen értettem. Nekem is a Grubbsról szóló könyvek tetszenek a legjobban, sorban pedig:

1.Démonmester (1)

2.Vérfüred (3)

3.Fenevad (5)

4.Végítélet (6)

5.Farkassziget (8)

6.A pokol hősei (10).

A könyvek címei mellé zárójelbe azt írtam oda, hogy a sorozatnak pontosan hányadik kötetei.

Remélem megfelelő választ adtam. :D

2012. júl. 21. 20:23
 9/9 anonim ***** válasza:
De ha össze vissza olvasod, úgy nincs értelme! Az író nem véletlen írta meg így a könyveit...
2012. dec. 15. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!