Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Elázott egy fontos könyvem....

Elázott egy fontos könyvem. Hogy lehetne helyrehozni?

Figyelt kérdés
:(

2012. máj. 10. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm rendszeresen vasalt gyűrött könyveket:D Tegyél rá valami anyagot, és óvatosan menj végig rajta, vagy segít, vagy nem, de a helyzetet gondolom nagyon nem lehet már tovább rontani.

E-book, vagy tedd fel a szülinapni/névnapi/karácsonyi listádra.

2012. máj. 10. 18:04
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm!:)

Ja, csak az a gáz hogy rosszul írtam a kérdésbe: nem az enyém, hanem könyvtári:D

2012. máj. 10. 19:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az para..:D Általános suliból véletlen maradt rám 2 könyv amiről azt hittem már visszavittem, ha ilyen kaliberű lehet nem tűnik fel, ha nem viszed vissza. Komolyabb könyvtárból származó könyvet még nem tettem tönkre, abban nem tudok segíteni. De akkor valószínű megvetetik veled.
2012. máj. 10. 19:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Aha, ráadásul 3 is elázott... és egy komoly könyvtárból:( Úgy összesen 12000 ft, de ma megpróbálom kivasalni őket :DD
2012. máj. 11. 14:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Radiátoron megszárad, a hajszártó is csodákat tesz, utána óvatos préselés segít. Ha még olvasható, akkor semmi gond, szárazon visszaviszed, nem szólnak. (Azért sem szoktak, ha valaki tollal összefirkálja.)

A lényeg az, hogy ha vonalkódos, akkor az megmaradjon olvashatónak, illetve a fémjelző ne essen ki. Ha pocsékra ázott, akkor viszont úgyis kifizettetik, de ha csak kicsi a kár, még egy újraköttetést nem húznak rád.

2012. máj. 12. 18:52
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. máj. 14. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!