Fontos! Hol lehet még a PonyClubbon kívűl kapni Hívószó köteteket? Az a kedvencem, de csak kettő van meg. Egyet régebben vettünk, de már nem tudom, hogy hol, lehet, hogy Veszprémben. Aki vett, az írjon, mert imádom és tök jó lenne végre olvasni már.
Figyelt kérdés
2012. ápr. 7. 18:12
1/1 anonim válasza:
Próbáld meg a facebook-os PonyClubos csoportban hirdetés útján összeszedni őket :) (ha írsz privátot, akkor beveszlek fészen, ha esetleg nem lennél tagja)
Én ugyan még mindig PC-s vagyok, a másik lehetőség, esetleg lovasboltban vagy antikváriumban körülnézhetsz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!