Ismertek párkapcsolati könyveket?
Figyelt kérdés
Nincs baj a kapcsolatommal csak érdekelne hogy a nagyok mit is írnak. :-)2012. máj. 7. 20:12
1/4 anonim válasza:
Jaaaaaaaaaaaj a kedvenc könyvem:
"Miért sír a nő, miért hazudik a férfi?"- Barbara és Allan Pease, egy pszichológus házaspár.
Viccesen, humorosan, kedvesen, mégis nyíltan és őszintén írnak. Nagyon jók :) Sokat nevettem, miközben olvastam és persze magunkra ismertünk a párunkkal, nem kevésszer
A könyv folytatása: A férfinak szex kell, a nőnek szerelem.
továbbá, kicsit komolyabb, de gyönyörű könyv : A házasság négy évszaka- Gary Chapman
Aztán:Ha a férfi beszélni tudna-Alon Gratch
Továbbá: Popper Péter, Ranschburg Jenő: Szegény nők, szegény férfiak.
Illetve (ezeket nagyon nem szeretem, mint pszichológus, de talán egyszer megjár): Csernus: Nő ,illetve Férfi
3/4 anonim válasza:
Első tökéletesen leírta, amiket én is ajánlanék, főleg Barbara és Allan Pease könyvei tetszettek nekem. Hasznos ráadásul, nem egy idióta női magazin hülyeségeivel jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!