Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mit gondoltok? Többi lent.

Mit gondoltok? Többi lent.

Figyelt kérdés

Egy könyvbe bele kezdtem, leírom hogy miről fog szólni. Érdemes továbbírnom?

*

*

A Fehér Átok

Egy 12 éves lányról szól, aki nagy kiközösített az iskolában. Az erdei iskolával kezdődne a könyv a nyári vakáció előtti héten.

Az erdei suliban senki se foglalkozott vele, és még gúnyolták is.

Viszont nagyon örült mikor végre a busz hazavitte.

A legjobb barátnője a lova, és a kutyája.

A szünet első napján egy viharba keveredik, a kedvenc "vadló mezőjén". Ezek után új barátra lel.

De a fő problémája, egy teljesen hófehér varázslatos vadló.

*

*

2012. máj. 3. 19:42
 1/8 AliceSwan ***** válasza:

Alapötletnek nem rossz, és ha szeretsz írni, akkor ÍRD! (bármilyen vélemény nélkül is akár.)

14/L- szintén"irópalánta", értsd: írok és imádom csinálni

2012. máj. 3. 19:45
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi. Esetleg rajzokkal jó lenne vagy nem kell?
2012. máj. 3. 19:47
 3/8 AliceSwan ***** válasza:
Ahogy gondolod, rajzosra és nem rajzosra is vannak indokok, mondom, ahogy jól esik, ha szeretsz rajzolni, akkor rajzolj!
2012. máj. 3. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyonjó!!!!
2012. máj. 4. 20:22
 5/8 anonim válasza:
A vázlat jónak tűnik, de szerintem először is mindenképp fejezd be amit elkezdtél. Ha majd kész leszel, akkor pl. mutasd meg 1-2 ismerősödnek, és ne keseredj el, ha valaki azt mondja, hogy nem tetszik neki. Ízlések és pofonok.
2012. máj. 9. 18:12
 6/8 Bogii2000 válasza:
Szia!Én is nagy író vagyok, úgyhogy azt ajánlom folytasd :) Ha ki is raknád valahova annak nagyon örülnék én biztosan elolvasnám :) ;)
2012. máj. 10. 13:49
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Hát most nyáron remélem lesz elég szabadidőm befejezni.

Mindenkinek járt a zöld kéz! :)

2012. máj. 10. 20:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem hiszem hogy tetszene, de ahogy írták, ízlések és pofonok. A lényeg hogy írd, majd fejlődsz, én is szoktam írni, kaptam már hideget meleget, na jó meleget többet, de ez csak azért van mert a barátaimnak írok és úgy ismerem őket mint a tenyeremet.
2012. máj. 25. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!