Mit gondoltok a könyvről? Még csak most kezdtem, sosem próbálkoztam így nagyon várom a kritikákat.
"Vajon az emberek képesek úgy túlélni a szerelmet ha elköltöznek a világ másik felére?Nem tudom.De ha igen akkor már megyek is reptérre és húzok is el valami jó messzi helyre.
Na jó így most nem igazán tudjátok miről beszélek igaz?Akkor kezdjünk is bele.Anna vagyok bla,bla,bla.15 éves bla,bla,bla.Hát igen.A bemutatkozás nem az erősségem.
Úgy gondoltam ha már ennyi időm van elmesélem nektek a történetem ami az én szívszerelmemről szól, Bencéről.Nem hiszem, hogy ez a történet csöpögni fog a romantikától.Inkább majd sírhattok velem együtt.Úgyanis az én imádott hősöm azt se tudja mit érzek iránta.Miért is mondanám el?
Hát mert úgysem dobná értem az ő bombanőjét aki a „suli legdögösebb bigéje” címet viseli.
Ezt egyébként kik is találták volna ki, ha nem a nyáladzó fiúk?
Igaz nem régóta ismerem a fiút hiszen csak most kezdtem a gimit.Na és igen itt van még egy bökkenő.Ő már 2 évvel idősebb nálam.Ugyan miért foglalkozna egy kis elveszett egérrel aki
csak most érkezett és fülét farkát behúzva próbál menekülni az új próbatételek elől amit az iskola okoz?
Na de hagyjuk is a panaszkodást.Ki tudja mi lesz a végére?Lehetséghes az is, hogy hirtelen ráeszmél mit is hagy ki és végigrohan az iskola folyosóján a karjaiba kap és…Szép álom."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!