Van olyan könyv, amiben a főhős csúnya volt, de megszépül?
Figyelt kérdés
Tehát külső változáson megy át, vagy lefogy, modell lesz, ilyesmik. Lényeg, hogy azért ezen is legyen egy pici hangsúly, tehát ne egy "két év múlva." dologgal intézzék el az egészet (hogy az alatt a két év alatt történt minden, amit nem írnak le.) Előre is köszi a válaszokat. :)2012. máj. 1. 15:58
2/6 anonim válasza:
Stephenie Meyer: Twilight sorozat
Meg Cabot: Airhead
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, ezeket már olvastam. :) Esetleg még valami?
2012. máj. 1. 16:21
4/6 anonim válasza:
Hát nekem csak Jacqueline Wilson - Lányok a pácban könyve ugrik be.
A főszereplő kövérnek látja magát és le akar fogyni, le is fogy aztán a végére rájön, hogy szép meg minden. :)
És nem tudom, hogy ez ér-e, de van Alex Flinntől a Beastly és végül is a szörnyből végül újra jó pasi lesz. xD
6/6 A kérdező kommentje:
hm... köszi, ezeket is olvastam (kivéve a beastly-t, de azzal is szemezek egy ideje). úgy látszik, már elfogyasztottam az ilyen témájú könyvek nagy részét. xD Csak azt hittem, van valami új, vagy nemtom. Köszi szépen mindenkinek, aranyosak vagytok!!
2012. máj. 2. 21:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!