Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Elolvasnátok egy olyan regényt...

Elolvasnátok egy olyan regényt, amiben egy hím Tyrannosaurus Rex lenne a főhős?

Figyelt kérdés
Szóval, hogy bemutatnám a T-Rex életét a tojásból való kikeléstől, egészen az első nagyobb vadászatáig.
2011. febr. 2. 19:02
 1/9 anonim ***** válasza:
azt hiszem ilyet csak filmen...
2011. febr. 2. 19:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem. Szinte kizárt, hogy egy ilyen könyvet érdekesre meg lehetne írni.
2011. febr. 2. 19:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Heeeeeh:D Nem. De a hétéves kisfiúk talán igen.
2011. febr. 3. 13:59
 4/9 anonim ***** válasza:
nem igazán...nem rajongok a dinoszauruszokért, meg amúgy is az ilyenekből már kinőttem
2011. febr. 3. 15:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Elolvasnám! Szerintem érdekes téma, és ha jól lenne megírva, méltán számíthat az érdeklődésemre. Mellesleg egy amőba mindennapjairól is lehet könyvet írni, ha azt ÚGY írod meg, hogy magával ragadjon. Hajrá!
2011. febr. 3. 21:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Szerintem én igen! Mindigis szeterettem a dínókat,persze főleg attól függ,hogy hogy lett feldolgozva a történet.Nemrég olvastam pl Stephenie Meyer:A burok c. regényt.Amikor meghallottam miről szól(földönkívőliekről,akik lejöttek a Földre és beleköltözve az emberbe,gazdatestként használják azt),azt mondtam:na,ezt inkább kihagyom.Főleg,hogy több,mint 600 oldal.De rászántam magam,és kiderült,hogy egy szuper könyv,olyan jó a történet,hogy alig tudtam letenni..

Szóval,szerintem hajrá!

2011. febr. 4. 00:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Én biztosan nem, de ha körülnézek az osztálytársaim körében, akkor biztosan megvennék egy ilyet a fiú haverjaimnak.És az öcsém is imádja őket.
2011. febr. 5. 18:28
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem poén. Én legalábbis elolvasnám, főleg, hogy kis koromban imádtam a dínókat.

25/l

2011. febr. 6. 11:48
 9/9 anonim ***** válasza:

igen én el olvasnám.

Mért egy ilyet akarsz irni?

2011. febr. 22. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!