Elolvasnátok egy olyan regényt, amiben egy hím Tyrannosaurus Rex lenne a főhős?
Figyelt kérdés
Szóval, hogy bemutatnám a T-Rex életét a tojásból való kikeléstől, egészen az első nagyobb vadászatáig.2011. febr. 2. 19:02
2/9 anonim válasza:
Nem. Szinte kizárt, hogy egy ilyen könyvet érdekesre meg lehetne írni.
3/9 anonim válasza:
Heeeeeh:D Nem. De a hétéves kisfiúk talán igen.
4/9 anonim válasza:
nem igazán...nem rajongok a dinoszauruszokért, meg amúgy is az ilyenekből már kinőttem
5/9 anonim válasza:
Elolvasnám! Szerintem érdekes téma, és ha jól lenne megírva, méltán számíthat az érdeklődésemre. Mellesleg egy amőba mindennapjairól is lehet könyvet írni, ha azt ÚGY írod meg, hogy magával ragadjon. Hajrá!
6/9 anonim válasza:
Szerintem én igen! Mindigis szeterettem a dínókat,persze főleg attól függ,hogy hogy lett feldolgozva a történet.Nemrég olvastam pl Stephenie Meyer:A burok c. regényt.Amikor meghallottam miről szól(földönkívőliekről,akik lejöttek a Földre és beleköltözve az emberbe,gazdatestként használják azt),azt mondtam:na,ezt inkább kihagyom.Főleg,hogy több,mint 600 oldal.De rászántam magam,és kiderült,hogy egy szuper könyv,olyan jó a történet,hogy alig tudtam letenni..
Szóval,szerintem hajrá!
7/9 anonim válasza:
Én biztosan nem, de ha körülnézek az osztálytársaim körében, akkor biztosan megvennék egy ilyet a fiú haverjaimnak.És az öcsém is imádja őket.
8/9 anonim válasza:
Szerintem poén. Én legalábbis elolvasnám, főleg, hogy kis koromban imádtam a dínókat.
25/l
9/9 anonim válasza:
igen én el olvasnám.
Mért egy ilyet akarsz irni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!