Ki segítene összeszedni az ellenérveket az elméletemhez, amit egy könyvbe szeretnék összegezni?
Szeretnék írni egy könyvet, de nem tudok teljesen értelmeset írni bárki számára, ha egy kívülálló nem véleményezi a részletkérdések hibáit. Nem érthető, vagy nem úgy érthető valami, ahogy én gondolom, amiből aztán értelmezési hiba adódhat. Tehát a hibákat kéne "keresni, és kisarkosítani", hogy letudjam kerekíteni, és mindenki számára érthető legyen a gondolat menetem.
A könyv témája az emberi motiváció, életvezetés, és emberi "tartás", gerinc. (nagyvonalakban)
"letudnám"
le_tudnám
Ezzel azt akarom mondani, hogy vállalnám a könyved lektorálását.
Gondolatmenet is egy szó. Ha az egész könyv ilyen stílusú, mint ez a rövid kérdés, akkor a megfogalmazás miatt lehet a félreértések, hibás értelmezések nagyja. Próbálj vázlatot is írni mellé, az majd segít, "kapkodsz" írásban, emiatt zavaros lesz a szöveg.
Szóval szerintem a gondolatmenet jó lesz a hibáival együtt, bízz magadban, de a stíluson változtass. (Mondom ezt látatlanban. Aztán lehetnek szarvashibák, de ha ilyenbe vágnál bele, csak tudsz valamit, hogy ezek ne jöjjenek elő.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!