Melyik jobb a gitár vagy a zongora? érvek és ellenérveket várok
Figyelt kérdés
mindkét hangszer tetszik,jó lenne megtanulni valamelyiken.gitározni sokan tudnak,az hasznosabb is lenne,mert többet tudnám használni.de a zongora is nagyon tetszik,itthon nekünk nincs,de van szintetizátor.testvérem tanult régebben,itthon azon játszott,a tanárnő szerint jó volt az is.
gitárom sincs,de az mégis olcsóbb beruházás lenne,mint egy zongora.
szerintetek?ti melyikre voksoltok?én nem tudok dönteni,pedig szeretnék valamin megtanulni játszani
2010. jún. 27. 13:01
1/9 anonim válasza:
Gitár: olcsóbb,jobb,könyebben tudod hurcolászni :D (sokkal könyebben:D) és az jobb :d ennyi :D
2/9 anonim válasza:
én szeretnék megtanulni gitározni.. régen több évig zongoráztam.. azt hiszem 5-6 évig.. szerettem, bár sokat kellett gyakorolni, hogy a kottákat le tudjam játszani. A kottaolvasás könnyen ment. Amikor kétkezesezni kellett, egy kicsit belegabalyodtam..
Hogyha most választhatnék, a gitárt választanám..
3/9 anonim válasza:
gitár. felkapod, be a táskába, be a híd alá, tábortűz mellé, akárhova... igazi hangulat. a zongora pedig szépen játszik de ahhoz értened is kell hozzá h valahogy kinézzen a darab én sík hülye vagyok mind2-höz de a gitáron valamennyire jól szól ha csak a semmibe is játszol..
4/9 anonim válasza:
én most már 6 éve zongorázom és elkezdtem fél éve gityózni :D mindkettő jó gityó annyiban jobb h olcsobb és könnnebben hurcolászod de ha olyan zongit veszel ami nem egy nagy rendes hanem pl szinti vagy elektromos zongi aztis lehet hurcolászni :D
6/9 anonim válasza:
zongora mer asztalnak is használhatod :),amugy gitár !
7/9 anonim válasza:
gitár (7 éve gitározok és imádom,könnyen lehet vele pasizni xD)
8/9 anonim válasza:
Hát először is mindkettő jó hangszer.A gitárral jobban tudsz játszani ifjusági énekeket vagy esetleg zenedarabokat,a zongora pedig inkább olyan komoly hangszer persze azzal is lehet szép darabokat játszani csak tudni kell.Szerintem mindkettő tanulása egyforma.Nem nehezebb vagy könnyebb.Én mindkettőt szeretem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!