Ki a kedvenc írótok és miért pont ő fogott meg? Mi a kedvenc könyved tőle?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 15:51
1/13 bellla válasza:
talán suzanne collins, mert mindig nagyon realisztikusan ír és bele tudom magam élni a történeteibe.Kedvencem tőle(szerintem mindenképp olvasd el):az éhezők viadala trilógia.
2/13 anonim válasza:
H. P. Lovecraft, mert rengeteg fantázia van a könyveiben.
Talán a Cthulhu hívása, vagy az árnyak az időn túlról...
3/13 anonim válasza:
Konkrétan kedvenc írom nincsen, de Jonathan Stroud - Bartimaeus sorozata nagyon tetszett.
4/13 anonim válasza:
Virginia C. Andrews a kedvencem, minden könyvét szeretem. És azért, mert mindegyik nagyon izgalmas, és szívszorító.
5/13 anonim válasza:
Van több is, de egyet kiemelve mondjuk legyen Wilbur Smith. Az ő könyveiben a remek karakter és tájleírások fogtak meg főleg, valamint a mindig erőteljes és szenvedélyes történetvezetés és a részletes, mégis dinamikusan ábrázolt akciók szórakoztató egyvelege nyerte el a tetszésem. De rajta kívül még kedvelem Lőrincz L. László, Bernard Cornwell, Simon Scarrow, Drew Karpyshyn, DAn Brown, Dean R. Koontz stb. könyveit.
6/13 anonim válasza:
Leslie Lawrence, Bronte nővérek,Gabriel Garcia Marquez
Az összes könyvüket imádom :)
7/13 anonim válasza:
Wilbur Smith az abszolút, minden könyve megvan. Imádom a stílusát, a fantáziáját, a szereplőit. A kedvencem tőle az összes Courtney kötet és az Égi sas.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat,kíváncsi voltam,hogy tudnak e az emberek,egy bizonyos írót kiválasztani aki a kedvencük.Ugyanis az én kedvenc íróim:Stephen King,Szabó Magda,Szilvási Lajos,de van Dean R Koontz-tól is egy ami nagyon tetszett...és hát azon gondolkoztam ,hogy milyen fura ízlésem van,hogy ennyire különböző stílusú könyveket olvasom,mert ugye hol van pl.a Ragyogás az Abigéltől :D:D
2012. ápr. 24. 19:09
9/13 anonim válasza:
Ez nem azt jelenti, hogy fura, csak sokféle könyvet szeretsz. Én se kizárólag Wilburt olvasok, nekem is van néhány Stephen King, meg Dexter sorozat, és ezektől szerinted hol van Danielle Steel? Mert hogy tőle is megvan jó néhány könyv. :)
Az 5-ös voltam :)
10/13 anonim válasza:
Bocsi, nem 5-ös, hanem 7-es. Csak a Wilbur Smith miatt keveredtem bele. (Nem szeretnék más nevében írni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!