Mi a kedvenc dalszöveged? Miért pont az?
Rise Against - Survive
remek mondanivalója van (bár ez minden RA számra igaz szinte)
16:27
Szeritnem ugyanolyan sablonos, mint általában a popdaloknak. \m/
16:34
Valahogy úgy.
Én nem tudok kedvencet kiemelni. Változatosság és kreativitás terén nálam a Pain of Salvation dalszövegei a nyerők. Meg igazából más bandától nem hallottam ténylegesen tanulságos, revelációs erővel bíró szövegeket.
De egy dalszöveget nem lehet kiemelni. Főleg mivel néhány koncepció (történet...) több albumot is felölel.
16:38
Én meg ebben adok igazat... Mármint azért nem rossz, hogy olyan mindennapi problémáktól elkezdve, mint a szexualitás, a gyerekkor hatásai, képesek elmenni odáig, hogy egy albumba sürítik össze isten és az ember létezésének értelmét. Szóval ez szép.
Nekem ettől függetlenül a Converge dalszövegei a kedvenceim. Főleg a Jane Doe album. Onnan is leginkább a Heaven in Her Arms. Én romantikusabb típus vagyok. :)
18L
Bob Dylan - Desolation Row
mert vicces
Lehet, hogy úgy tűnik.
Ismerem a többi számukat is, amiben háború, politika, eutanázia, stb ellen szólalnak fel. Lehet emiatt értékelem túl, mert tudom, hogy sokatmondó szövegeik vannak.
Köszönöm az eddigi válaszokat :)
Meghallgattam a zenéket, és nagyjából értettem is. Jó ízlésetek van. :) Igen, FankaDelinek nagyon őszinte szövegei vannak. És van olyan magyar előadó, akinek a dalszövegét szeretitek?
Mit gondoltok a The Grenma szövegeiről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!