Mi a kedvenc sorozatod, és melyik a kedvenc filmed? És miért pont az?
kedvenc sorozat: Dr.House :P mert azok a kék szemek, te jó ég :O <33 ésmert tök vicces :D
kedvenc filmem meg: A Nagy balhé :D mert olyan jóóóó :D
Sorozat: Doktor House, szeretem az orvosi történeteket
Film: Jurassic Park 1 szeretem a kalandokat! :D
Kedvenc sorozatom:Dr.House,Mert imádom a bunkó szarkasztikus stílusát:D
Kedvenc filmem:huh...sok van:Alkonyat:Vámpírok,szerelem,magával ragadó:D
X men Kezdetek:Farkas:Hugh Jackman nagyon jó színész,és nem utolsó sorban jól néz ki.
Jégkorszak 3:nagyon jó film,és hát Sid se semmi,na meg Rudi:D
Kedvenc sorozat : Szívek szállodája ( csak mert a stílusom kb. dettó Lolerai, szal bejönnek a poénok, és hogy nem rugaszkodik messze a valóságtól, lehet vannak benne furcsa dolgok, de akkor sem ,, mindenki tökéletes külsővel rendelekzeő amcsi tini, akik csak partízik" tipusú film, és sok klasszikust, komoly művet emílt. :) )
Kedvenc film nincs. Időszakonkánt, hangulatonként változik.
Született feleségek rajongó vagyok :-)
Nem tudom miért, de az első pillanattól fogva imádom!
filmjeim:Moon child-a végén mindig megsiratom Gackt-ot meg Hide-ot, Kill Bill-Uma Thurman nagyszerű színésznő és David Carradine-el(isten nyugasztalja) jó párost alkotnak, Chihiro szellemországban, Vándorló palota és a többi Miyazaki film, Transformers
sorozatok: Jóbarátok, South Park, Simpson család, Family Guy...ha az animéket is ide vesszük akkor Death note, Bleach,Loveless, Gravitation, Hellsing, strawberry Panic
sorozatok:
The big bang theory (Magyarországon nem adják),Kaliforgia, Dr.House, és Nancy ül a fűben
Sorozatok:
-Jóban rosszban.
-Beverly Hills 90210(régi sorozat:D)
-Barátok közt(bár mostanában nem annyira...)
Filmek:
-Olsen ikres filmek.
-Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt.
-High School Musical 1-2-3.:D
-Camp rock.
Meg még rengeteg vicces,kalandos,kicsit érzelmes filmek:)
14/L
Sorozat: Queer as folk. Hogy miért? Hát mert megismételhetetlen és fantasztikus. (még ha le is pontoztok)
Film: Forrest Gump. Ehhez csak nem kell sokmindent fűzni :) Tom Hanks a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!