Mi a kedvenc sorozatod? Ajánlanál nekem egyet?
Végére érek a "One Tree Hill"( Tuti Gimi) sorozatnak, és szeretnék valami klassz új sorit nézni. Van valami ötletetek, hogy mi legyen az? Ki, mit szeret? Hátha így könnyebben tudok dönteni. Leírom, amiket már láttam, mert ezek kilőve:
Gilmore girls(szívek szállodája),
Sex and the City,
24,
Gossip Girl(Pletykafészek),
Sistres and Brothers (Testvérek),
Grey's Anatomy,
Er,
Criminal Minds,
Desperate Housewife(született feleségek),
Dr.House.
Fiúk a klubból
Jóbarátok
Így jártam anyátokkal
Family guy
Köszi a gyors válaszokat! Persze, ha valakinek van kedve és ötlete, akkor jöhet még-még- még:)
A Jóbarátokat láttam, férjem kedvence:), mindig az megy neki háttérzajnak, ha itthon dolgozik, így szinte kívülről fújom, de az egy jó sori. Nekem főleg az 5. évadtól tetszik.
A fiúk a klubból-ról sokat hallotam már. Ez milyen stílusú?
Family Guy az rajzfilm felnőtteknek, ha jól emlékszem.
Így jártam anyátokkal...elkezdtem, de valahogy vontatott volt, lehet, hogy csak több időt kéne neki adnom? Kb. 5 részt láttam.
Misfits-ről nem is hallottam, köszönöm a tippet.
A mentalistát is elkezdtem anno, mikor a tv-ben elkezdték, de...pár rész ereéig néztem, mert akkor már valahogy besokkaltam a "megölték és 45 perc alatt kiderítjük, ki is volt az" -szerű nyomozós soriktól. De már többektől hallottam, hogy ez több ennél, lehet, hogy érdemes lenne újrakezdenem. Hány évada van?
Született feleségek
Doktor House
Dexter
Dr. Csont
Glee-Sztárok leszünk!
Beverly Hills 90210
Odaát
Ezel
Lost*-* régi nagy kedvencem.
Hú, köszönöm szépen a sok szuper ötletet!
Tegnap már el is kedtem nézni a fiúk a klubból-t, 3 részt le is nyomtam, egész jó, tetszik. Köszönöm a tippet 20:37-es:).
11:35: neked is köszönöm a tanácsokat, az általad felsoroltak közül egyiket sem ismerem, de utána fogok olvasni.
15:10: ezeket sem ismerem, de felkeltetted azérdeklődésemet:)
17:58: hú, köszi Neked is, már utána is néztem az általad írottaknak, a Dexter és az Odaát egyből megtetszett, ezeket biztsan elkezdem majd, bele fogok nézni.
A lost nálam is nagy kedvenc volt!
Köszi mégegyszer Mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!