Hogy tetszik a történetem kezdete?
Ha így kezdeném el a történetemet, szívesen továbbolvasnátok? Egyébként hány évesnek gondoltok a stílus alapján?
Mindenki véleményét nagyon köszönöm. :)
Szia!
Köszönöm, végiggondolom. :) Igazából jó néhányan már olvasták ezt a részletet, és eddig senki nem szólt, hogy gond lenne a párbeszédekkel, de természetesen megfontolom, amit mondtál. :)
Egyébként amint időm engedi, az ajánlott regénybe is, bár most eléggé el vagyok havazva mindennel. :)
Én most speciel úgy álltam hozzá, hogy kielemzem az írásod. Szerintem mások nem így tettek, hanem szimplán csak élvezték :). Talán nekem sem tűnt volna fel akkor.
És még egyszer: kitartást és sok sikert!
Persze, fontos ez, hogy lássam a hibáimat. :)
Egyébként ha érdekel a történet folytatása, megtalálod ezen a linken:
A neveket kicseréltem ebben a dokumentumban, úgyhogy Jonathan Cadennek felel meg, a Mary Eve-nek, a Jennifer Mirandának, más érdemi változás azonban nincs. A hibákat meg tényleg próbálom kijavítani, ahogy időm lesz rá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!