A New Moon-ban miért utálja meg Jessica Bellát?
Én olvastam a Midnight Sun-t,ami Edward szemszögéből írja le a dolgokat!Mivel Edward gondolatolvasó,hallja Jessica gondolatait is.Ő hallja,hogy Jess féltékeny Bellára,amiért neki sikerült ,,meghódítania" Edwardot...
Na meg mert Mike is udvarolt neki...
Szóval szerintem ezért...Féltékeny...
:D
Nem mintha eddig is szerette volna..már az első részben (twilight)is eléggé ''utálta''..!
egyébként azért mert már nem volt velük annyit,nem hívta vissza őket mikor hívták,nem vett részt a közösségi tevékenységből..
de ez mondjuk érdekes hogy hátatfordított neki mert ha nem is kedvelte azért ez elég szemétség volt tőle..:S
De az első részben még jóban voltak nem? De am ha meg egyáltalán nem szerette akkor miért ment el vele moziba Port Angelesbe?
Ja és azt a Midnight...-t hol lehet letölteni? Engem is érdekelne :D
Jessica sosem bírta Bellát, azért barátkozott vele, mert így Mike közelében lehetett, egy álnok kígyó! A moziba pedig csak azért ment el vele, mert akkor már tényleg megsajnálta, mivel sokat segített abban, hogy Mike-al össze jöjjön, ennyit megtehetett érte!!
Am nézz utána itt GYK-n mert egy csomóan kérdezték és linkeket is küldtek, ahonnan letudod tölteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!