Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » A New Moon-ban miért utálja...

A New Moon-ban miért utálja meg Jessica Bellát?

Figyelt kérdés
Számomra érthetelen hogy csak azért nem szereti mert Bella Kiszált minden közös tevékenységből amikor Edwart elment. Vigyasztakni kellett volna meg kiálni mellette nem hátat fordítani neki.
2009. jún. 20. 15:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Én olvastam a Midnight Sun-t,ami Edward szemszögéből írja le a dolgokat!Mivel Edward gondolatolvasó,hallja Jessica gondolatait is.Ő hallja,hogy Jess féltékeny Bellára,amiért neki sikerült ,,meghódítania" Edwardot...

Na meg mert Mike is udvarolt neki...

Szóval szerintem ezért...Féltékeny...

:D

2009. jún. 20. 16:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem mintha eddig is szerette volna..már az első részben (twilight)is eléggé ''utálta''..!

egyébként azért mert már nem volt velük annyit,nem hívta vissza őket mikor hívták,nem vett részt a közösségi tevékenységből..

de ez mondjuk érdekes hogy hátatfordított neki mert ha nem is kedvelte azért ez elég szemétség volt tőle..:S

2009. jún. 20. 16:13
 3/5 anonim ***** válasza:
másidik vagyok:meg persze amit az első válaszoló írt:)
2009. jún. 20. 16:14
 4/5 A kérdező kommentje:

De az első részben még jóban voltak nem? De am ha meg egyáltalán nem szerette akkor miért ment el vele moziba Port Angelesbe?

Ja és azt a Midnight...-t hol lehet letölteni? Engem is érdekelne :D

2009. jún. 20. 16:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Jessica sosem bírta Bellát, azért barátkozott vele, mert így Mike közelében lehetett, egy álnok kígyó! A moziba pedig csak azért ment el vele, mert akkor már tényleg megsajnálta, mivel sokat segített abban, hogy Mike-al össze jöjjön, ennyit megtehetett érte!!

Am nézz utána itt GYK-n mert egy csomóan kérdezték és linkeket is küldtek, ahonnan letudod tölteni!

2009. jún. 20. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!