Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Bellát feleségül veszi majd...

Bellát feleségül veszi majd Edward? És vámpír lesz? Hány részből áll a könyvsorozat?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 11:55
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
Igen Edward elvesz Bellát a 4. kötetben és vámpír lesz + lesz egy gyerekük. A könyv 5 részes de az 5. rész az olyan hogy az első rész csak Edward gondolataival.
2009. nov. 22. 12:17
 2/12 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2009. nov. 22. 12:21
 3/12 anonim ***** válasza:
az első válaszolóhoz annyit hozzá fűznék hogy az az 5. rész amit emleget az nem biztos hogy megfog jelenni
2009. nov. 22. 14:19
 4/12 anonim ***** válasza:
55%
és Jacob és Renesmee (a gyerekük) össze jönnek :O :D
2009. nov. 22. 14:20
 5/12 anonim ***** válasza:
Hat erre az utolsora en nem vennek merget. A 4. konyv vegen Renesmee meg kislany, Jake meg sokat vigyaz ra, ennyi. De semmi tobb nincs roluk a konyvben, megcsak utalas sem hogy tenyleg egyutt lesznek.Azt mindenki a sajat maga fantaziajara kell bizza;p Az 5. reszben meg tuti nem lesz mert az az elso resz tukor valtozata, vagyis az egeszet Edward szemszogebol lathatjuk:)
2009. nov. 22. 17:12
 6/12 anonim ***** válasza:

ne szidjatok le de én igy tudom hogy 7 kötetes

1. twiligth (bella szemsögéből)

2. new moon (bella szemsögéből)

3. eclipse (bella szemsögéből)

4. breaking dawn (fel vannak váltva a szemszögek egyszer bella aztán edward

5. az elős edward szemszögéből

6 a második edward szemszögéből

7 a harmadik edward szemszögéből

2009. nov. 22. 18:33
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Utolsonak: A 4. kotet 3 reszre van osztva: az elso resz 7 fejezetbol all, Bella szemszogebol. A masodik resz Jacob szemszogebol van, 11 fejezet. A harmadik reszben visszaterunk Bellara, az o szemszogebol latjuk az esemenyeket ujabb 20 fejezeten keresztul. Szoval osszesen 39 fejezet van, de Edward szemszogebol egy se.Itt a konyv az olemben:) A tobbirol nem tudok, hogy megirja e, de ha igen, en biztosan meg fogom venni es elolvasom, mert nekem jobban tetszik mint az eredetiek:D
2009. nov. 22. 19:27
 8/12 anonim ***** válasza:
37%
Jah, az sem utalás, hogy Jacobba belevésődött vagy mi Ranesmee és az sem utalás, hogy az Eclipseben vagy a BD-be megemlítik ezt a vésődéses folyamatot?! Az egyik farkas csávó bele szeret egy kis babába.. Ooo.. Ez sem utalás. És kb. 3 év múlva Renesmee már 17 éves lesz áá nem ez sem utalás. És még folytathatnám. Tanulj meg a sorok közt olvasni és akkor egy olyan élményt fogsz szerezni, könyv olvasása közbe amit eddig soha életedbe.
2009. nov. 22. 19:47
 9/12 anonim ***** válasza:
65%

Elore is bocsi az OFF-ert.

Kedves 19:47.Nezd, en nem azert irtam azt amit irtam, hogy bunko legyek, de ha te az vagy, en is tudok az lenni. Nekem ne mondd hogy tanuljak meg a sorok kozott olvasni, nincs szuksegem a kioktatasodra, mert koszonom tudok. Sot ugylatom olvasni is jobban tudok mint te. Ha te talaltal a konyvben olyan reszt ahol leirja hogy "Jacob es Renesmee boldogan eltek mig meg nem haltak, szerelemben, bekessegben..." akkor legyszives ird mar le ide mert en ilyet nem olvastam. Ezt ertettem az utalas alatt. Az igaz, hogy bevesodese Renesmee Jakenek, de en azt is olvastam, amikor Jake azt mondja "nem banom ha nem leszunk uuugy egyutt, lenyeg hogy mellette legyek. Ha majd o is ugy szeretne, akkor TALAN ugy lesz". Nem tudom te milyen kalozforditast olvastal, de en az eredeti, angol kotet, es abban igy volt.

"És kb. 3 év múlva Renesmee már 17 éves lesz áá nem ez sem utalás." Hat ezt jol irtad, ez tenyleg nem utalas. Mi lenne benne az? Nahuel is felnott hamar megsem lett Jake bevesodese... Maskor gondold meg hogy mit irsz.

2009. nov. 22. 20:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Ember hagygad már, nem azért vésődött vele Renesmee mert 3 év alatt felnő.. És tudod, azért írtam a sorok közt való olvasást, mert még nem fogtad fel most sem, hogy azért hagyta ezeket a kis morzsákat meg az írónő, amiből mindenki tud következtetni mi lesz a vége. Meg mintha Renesmee nem szeretné, ugye? Szerintem olvasd el még 1x a könyvet hátha rájössz a dolgokra.
2009. nov. 23. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!