Bellát feleségül veszi majd Edward? És vámpír lesz? Hány részből áll a könyvsorozat?
ne szidjatok le de én igy tudom hogy 7 kötetes
1. twiligth (bella szemsögéből)
2. new moon (bella szemsögéből)
3. eclipse (bella szemsögéből)
4. breaking dawn (fel vannak váltva a szemszögek egyszer bella aztán edward
5. az elős edward szemszögéből
6 a második edward szemszögéből
7 a harmadik edward szemszögéből
Elore is bocsi az OFF-ert.
Kedves 19:47.Nezd, en nem azert irtam azt amit irtam, hogy bunko legyek, de ha te az vagy, en is tudok az lenni. Nekem ne mondd hogy tanuljak meg a sorok kozott olvasni, nincs szuksegem a kioktatasodra, mert koszonom tudok. Sot ugylatom olvasni is jobban tudok mint te. Ha te talaltal a konyvben olyan reszt ahol leirja hogy "Jacob es Renesmee boldogan eltek mig meg nem haltak, szerelemben, bekessegben..." akkor legyszives ird mar le ide mert en ilyet nem olvastam. Ezt ertettem az utalas alatt. Az igaz, hogy bevesodese Renesmee Jakenek, de en azt is olvastam, amikor Jake azt mondja "nem banom ha nem leszunk uuugy egyutt, lenyeg hogy mellette legyek. Ha majd o is ugy szeretne, akkor TALAN ugy lesz". Nem tudom te milyen kalozforditast olvastal, de en az eredeti, angol kotet, es abban igy volt.
"És kb. 3 év múlva Renesmee már 17 éves lesz áá nem ez sem utalás." Hat ezt jol irtad, ez tenyleg nem utalas. Mi lenne benne az? Nahuel is felnott hamar megsem lett Jake bevesodese... Maskor gondold meg hogy mit irsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!