Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Edward, hogy hogy nem öli meg...

Edward, hogy hogy nem öli meg Bellát?

Figyelt kérdés
Hülyén hangzik de Bella nő, és amikor megvan a havija neki nemm érzi a vére illatát Edward? Meg ha vkivel először lefekszel akkor is vérzel meg szülés közben is. Mondjuk az utolsó kettő nem tudom, hogy történik csak a new moont olvasom éppenséggel. Csak valahogy ezek bevillantak ahogy elvágta az ujját és tudom h lesz gyerekük.Bocs a hülye kérdésért csak szerintetek ez hogyan lesz megoldva?Tudom könyv az egész:D De köszi a válaszokat!
2009. jún. 24. 20:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Az egész csak fantázia, felesleges ilyeneket kérdezni...

Viszont kezdhetnéd úgy a kérdésedet, hogy SPOILER, mert még nem mindenki tart ott, ahol te, a történetben, és szemrebbenés nélkül leírtál olyat, amit én mondjuk nem akartam volna előre tudni..

2009. jún. 24. 20:14
 2/14 A kérdező kommentje:
Ne haragudj:S
2009. jún. 24. 20:35
 3/14 anonim ***** válasza:
Semmi gond:) Csak gondoltam szólok:)
2009. jún. 24. 20:46
 4/14 anonim ***** válasza:
Ezen már én is elgondolkoztam. De ez végül is csak egy történet. De ha valóság lenne. Edward nagy bajaban van.
2009. jún. 24. 20:51
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem olyan villant be hogy az első részbe írta h csak megszokásból lélegeznek a vámpírok.a new moonba pedig írja h megvágta az ujját Bella és Edward pedig visszatartotta a lélegzetét, h ne érezze a vér szagát ... na most akkor miért nem csinálja edward azt h ha Bellával van h 1xűen nem vesz levegőt és így nincs semmi gond.nemigaz? meg hát nem csak Edwardról és Belláról szól.
2009. jún. 24. 21:14
 6/14 anonim ***** válasza:
57%

A havi dolgot én sem értem...

De amikor lefeküdtek 1. az a tengerben történt, szóval a vízben elment a hatása a szagának, v nem tom... Meg sokkal jobban szereti annál Bellát, mint, hogy megölje..

2009. jún. 24. 21:20
 7/14 A kérdező kommentje:

Na most én is olyat tudtam meg amit idáig nem, hogy vízbe lesz:P Hát őszintén bevallom ez a kérdés feltevés eután jutott eszembe h talán egyszerűen ott is visszatartja a lélegzetét:)

Köszi a válaszokat az elmeháborodott kérdésemre xD

2009. jún. 24. 21:44
 8/14 anonim ***** válasza:
53%

Nem nagyon ismerem az Alkonyatot, én inkább Anne Rice féle Vámpírkrónikák( interjú a vámpírral, példéul) és Anita Blake rajongó vagyok, és Vampire (World of dakrness világ: Vámpír: a Maszkabál) szerepjátékot játszom.

Nekem a válaszokból úgy jött le, hogy Edward lenne a vámpír főhős, remélem jól gondolom.

A vámpírok nem lélegeznek, ugyanis halottak. Eddig az összes könyvben amit olvastam, így volt és az eredeti legendák szerint is meghalnak, nincs többé szükségük levegőre vagy vízra, kajára, csak vérre, mert a lelkük démoni lesz. Vagyis meghalnak, vámpírrá lesznek a másik vámpír vérétől és kész, nincs visszaút. (Kettő van, előre: örökkévalóság vagy végső halál... Ahogy egy vérfarkas sem lehet újra ember vagy egy boszorkány nem adhatja vissza az univerzumnak az erejét...)

Vagyis megszokásból is csak akkor lélegezhetnek, ha direkt csinálják.

A vérről meg annyit, hogy szerintem csak akkor jön elő egy vámpírnál a vérszomj (a legtöbb dark-fantasy világban legalábbis így van), ha már tényleg ki van éheztetve, egyébként max nyel egyett és tűrtőzteti magát. Olyan könyvet is olvastam, amiben úgy találta ki az író, hogy a vámpír sebek nélkül is érezte a vért, a bőrön keresztül...

21/L

2009. jún. 24. 22:10
 9/14 anonim ***** válasza:

Ez egy érdekes kérdés.én is gondolkodtam rajta és arra jutottam hogy ez csak egy fantasy-könyv és itt nem a valóságon alapszik a történet.

de szerintem ha meg is említenék nem lenne gondjuk vele mivel ez fantázia:D

2009. jún. 25. 08:27
 10/14 anonim ***** válasza:
Azért nem öli meg,mert szerelmes belé,és nem akarja elveszíteni,vagy fájdalmat okozni neki.Ezért is nem változtatja vámpírrá,mert az fájna neki.Pedig ez Bella nagy vágya.Illetve csak az elején
2009. jún. 25. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!