Edward, hogy hogy nem öli meg Bellát?
Az egész csak fantázia, felesleges ilyeneket kérdezni...
Viszont kezdhetnéd úgy a kérdésedet, hogy SPOILER, mert még nem mindenki tart ott, ahol te, a történetben, és szemrebbenés nélkül leírtál olyat, amit én mondjuk nem akartam volna előre tudni..
A havi dolgot én sem értem...
De amikor lefeküdtek 1. az a tengerben történt, szóval a vízben elment a hatása a szagának, v nem tom... Meg sokkal jobban szereti annál Bellát, mint, hogy megölje..
Na most én is olyat tudtam meg amit idáig nem, hogy vízbe lesz:P Hát őszintén bevallom ez a kérdés feltevés eután jutott eszembe h talán egyszerűen ott is visszatartja a lélegzetét:)
Köszi a válaszokat az elmeháborodott kérdésemre xD
Nem nagyon ismerem az Alkonyatot, én inkább Anne Rice féle Vámpírkrónikák( interjú a vámpírral, példéul) és Anita Blake rajongó vagyok, és Vampire (World of dakrness világ: Vámpír: a Maszkabál) szerepjátékot játszom.
Nekem a válaszokból úgy jött le, hogy Edward lenne a vámpír főhős, remélem jól gondolom.
A vámpírok nem lélegeznek, ugyanis halottak. Eddig az összes könyvben amit olvastam, így volt és az eredeti legendák szerint is meghalnak, nincs többé szükségük levegőre vagy vízra, kajára, csak vérre, mert a lelkük démoni lesz. Vagyis meghalnak, vámpírrá lesznek a másik vámpír vérétől és kész, nincs visszaút. (Kettő van, előre: örökkévalóság vagy végső halál... Ahogy egy vérfarkas sem lehet újra ember vagy egy boszorkány nem adhatja vissza az univerzumnak az erejét...)
Vagyis megszokásból is csak akkor lélegezhetnek, ha direkt csinálják.
A vérről meg annyit, hogy szerintem csak akkor jön elő egy vámpírnál a vérszomj (a legtöbb dark-fantasy világban legalábbis így van), ha már tényleg ki van éheztetve, egyébként max nyel egyett és tűrtőzteti magát. Olyan könyvet is olvastam, amiben úgy találta ki az író, hogy a vámpír sebek nélkül is érezte a vért, a bőrön keresztül...
21/L
Ez egy érdekes kérdés.én is gondolkodtam rajta és arra jutottam hogy ez csak egy fantasy-könyv és itt nem a valóságon alapszik a történet.
de szerintem ha meg is említenék nem lenne gondjuk vele mivel ez fantázia:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!