Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Az éhezők viadala. Mi a...

Az éhezők viadala. Mi a véleményetek erről a könyvről?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek Suzanna Collins: Az éhezők viadala című könyvről? Megéri megvásárolni? A minap néztem és elég borsos az ára..és elég vastag is. Szóval megéri? Előre is köszönöm. :)

15/L

2012. ápr. 10. 12:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A Battle Royale és az Éhezők viadala hasonló, de közel sem ugyanaz. Az Éhezők viadala egyértelműen tiniregény tele szerelemmel, a BR valamivel komolyabb témát dolgoz fel, sokkal brutálisabb, nem hiába van rajta az a 18-as karika, de a kegyetlensége ellenére is emberibbek a szereplők... nem tudom miért, több a lélektani fejlődés, vagy nem is tudom... (személyes vélemény, hogy a BR minden szempontból jobban megírt könyv számomra, mint az É.v. Tényleg félelmetesen jó könyv. Nagyon ajánlom!!!)
2012. ápr. 12. 22:06
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a komikat,de nem is akarom. :D

Én nem vettem meg,holott nagyon szeretem a filmet és már a könyvet is. Névnaporma lehet,hogy majd azt kérem. A lényeg az,hogy én neten olvastam és hűha. *-* az első rohadt jó,a második is perfect a harmadikat most olvasom. :) te tudod,hogy hogy jobb neked.. ha bírja a szemed a gépet ,akkor szerintem gépen is tö kjó olvasni.

ui.: team cato *.*

14/L

2012. ápr. 14. 16:28
 13/16 Vida ***** válasza:
szerintem a két könyyv közel sem ugyanaz mert a Battle Royal sokkal de sokkal brutálisabb mint az Éhezők viadala!! én személy szerint imádom az éhezők viadalát! :)
2012. ápr. 17. 18:19
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon megéri mert mindhárom könyv iszonyúan jó.

Sok benne az akció,értelmes történet,nagyon jó romantika,

és még sorolhatnám a jó dolgokat a könyvről.Vedd csak meg.

2012. ápr. 17. 18:59
 15/16 anonim ***** válasza:

A Battle Royale sokkal brutálisabb, és a vérengzésre megy. Ennek ellenére Az éhezők viadala sokkal komolyabb mű, mégha ezt nehéz is elhinni. Aki csak azt látja, hogy fiatalok szerelembe esnek, és közben mások gyilkolják egymást, az felületes. És mindkettő könyv komoly és valós problémákat mutat be arról, hogy a korlátlan hatalom milyen veszélyes a nép túlélését tekintve. A "játék" mindkét oldalon, illetve a HG-ben a kevés munka és az éhező tömegek.

A filmet nem láttam, de pont arról kell szólnia, hogy Katniss alszik, eszik és figyel.

Sabakunak ajánlom elolvasásra, mert a film alapján téves gondolatai támadhatnak! És ha még ez neki nem volt elég, keressen más disztópiás könyveket, és akkor rájön, hogy van hasonlóság köztünk, mert ez a műfaj sajátossága.

2012. ápr. 26. 06:57
 16/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!:))))) Én örülök, hogy végül megvettem a könyvet mert sok olyan információt tartalmaz ami a filmben nincs.
2012. máj. 8. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!